Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

15 June 2023 06:47

H Schneider Electric εγκαινιάζει το Sustainability School

Η Schneider Electric ανακοίνωσε τη δυνατότητα δωρεάν εγγραφής στο Sustainability School που έχει δημιουργήσει η εταιρεία. Η ψηφιακή πλατφόρμα παρέχει μια σειρά διαδραστικών μαθημάτων με στόχο να εφοδιάσει τις εταιρείες και τους επαγγελματίες με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη βελτίωση των επιδόσεών τους σε θέματα βιωσιμότητας.

Το πρόγραμμα, που ξεκίνησε για πρώτη φορά με στόχο την εκπαίδευση των υπαλλήλων της Schneider Electric, είναι πλέον διαθέσιμο για επαγγελματίες και εταιρείες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν το πρώτο βήμα προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Στο πλαίσιο της συνεχούς κατάρτισης, η Schneider Electric υλοποιεί και μια σειρά από εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους ανθρώπους της σχετικά με τη βιωσιμότητα, όπως το A Sustainable Greener Day event που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, αναδεικνύοντας σε όλους τους εργαζομένους τη σημασία της βιωσιμότητας και την αξία των υπηρεσιών της εταιρείας.

Η ολοκληρωμένη πλατφόρμα κατάρτισης έχει σχεδιαστεί, ώστε μέσα σε τρία κεφάλαια να μπορέσει να καλύψει μια σειρά θεμάτων από την ενεργειακή απόδοση, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας έως την κυκλική οικονομία και τις βιώσιμες μεταφορές.

Τα τρία κεφάλαια περιλαμβάνουν τις εξής θεματικές:

• Κατανοώντας τη βιωσιμότητα και τους κινδύνους που ενέχει.

• Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε ως επιχείρηση με βιώσιμο τρόπο.

• Αξιοποίηση αειφόρων δεξιοτήτων για αύξηση των επιχειρηματικών ευκαιριών.

Τεύχος 306

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ