Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

18 October 2024 06:51

H Samsung έφερε το Galaxy AI στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Skateboard

Η Samsung Electronics Greece, ως χορηγός της φετινής διοργάνωσης του 2oυ Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Skateboarding, έδωσε δυναμικό «παρών» στη διήμερη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 12 και 13 Οκτωβρίου στο Άλσος Βεΐκου.

Κορυφαίοι αθλητές και σύλλογοι από όλη την Ελλάδα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα. Στο εντυπωσιακό Samsung Skate-Spot, μια γιγάντια σανίδα skateboard και μια ειδικά διαμορφωμένη ράμπα με πρωταγωνιστή το Galaxy Z Flip6 έδωσαν την ευκαιρία στο κοινό να απελευθερώσει τη φαντασία του και να απαθανατίσει τη στιγμή από κάθε δυνατή γωνία με την FlexCam.

Οι επισκέπτες του Samsung Skate-Spot είχαν τη δυνατότητα να ποζάρουν για μια φωτογραφία μέσω του Galaxy AI, αξιοποιώντας τη δύναμη του Photo Assist. Οι παρευρισκόμενοι έβγαζαν τη φωτογραφία τους και με το Generative Edit, μεταφέροντας την πόζα τους πάνω στο Galaxy Z Flip6 cutout που ήταν τοποθετημένο στον χώρο. Επιπλέον, όσοι επιθυμούσαν μπορούσαν να ανέβουν πάνω στο ίδιο το installation του Galaxy Z Flip6 για μια επική φωτογραφία που μπορούσαν να λάβουν εκτυπωμένη ή μέσω Quick Share.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ