Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

20 January 2023 07:46

H Revival Consulting Services χορηγός στο Global Wellness Economy

Η συμβουλευτική Revival Consulting Services, εταιρεία που παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες χρηματοοικονομικού σχεδιασμού και στρατηγικής, ανακοίνωσε πως είναι χορηγός στο Διεθνές Φόρουμ Οικονομίας της Ευεξίας με θέμα «THE GLOBAL WELLNESS ECONOMY: From opportunity to a successful development» που διοργανώνουν Elitour και Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

To forum θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 12:00 μ.μ. υπό την αιγίδα της Elitour και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων,στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης (Α. Πάντου και Φραγκούδη 11, Καλλιθέα) και θα έχει διαδικτυακή κάλυψη.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να αναδείξει, μέσα από τοποθετήσεις επαγγελματιών του χώρου και επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τις επενδυτικές ευκαιρίες για ανάπτυξη δομών που θα προσφέρουν υπηρεσίες υγείας και ευεξίας, παρουσιάζοντας παράλληλα τα πλεονεκτήματα της Ελλάδας, όπως το υψηλό επίπεδο του ιατρικού προσωπικού, τις ανταγωνιστικές τιμές, το κατάλληλο νομοθετικό πλαίσιο, αλλά και το κλίμα, τη μεσογειακή διατροφή και την απαράμιλλη ελληνική φιλοξενία.

Τεύχος 210

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ