Skip to main content
17 May 2023 06:47

H Revival Consulting Services αρωγός σε μεγάλο έργο του Ταμείου Ανάκαμψης

Υπογράφτηκε την Πέμπτη 11 Μαΐου η σύναψη της δανειοδότησης από την Alpha Bank για τη χρηματοδότηση της ΣΕΙΡΗΝΑ ΜΟΝ. Α.Ε. με τη συμμετοχή του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Το έργο αφορά στον εκσυγχρονισμό της ξενοδοχειακής μονάδας SIRENE BLUE RESORT στον Πόρο με αναβάθμιση από 3 αστέρια σε 5.

Το Τμήμα Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Χρηματοδοτήσεων της REVIVAL S.A. ανέλαβε την ανάπτυξη του επιχειρηματικού σχεδίου, για την ένταξη τής επιχείρησης στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, που της εξασφάλισε χρηματοδότηση 1,7 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι η διαδικασία αξιολόγησης ολοκληρώθηκε σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα χάρη στη συμβολή των στελεχών της Alpha Bank και της KPMG.

Ο Βασίλης Ζύμνης, Head του Τμήματος Χρηματοδοτήσεων της Revival Consulting Services, υπογράμμισε: «Το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τη χρηματοδότηση ακόμα και μικρών επιχειρήσεων που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Η «Ξενοδοχειακαί Τουριστικαί Επιχειρήσεις ΣΕΙΡΗΝΑ ΜΟΝ Α.Ε.», ούσα μικρή επιχείρηση, αξιοποιεί με τον βέλτιστο τρόπο το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και τη χρηματοδότηση της Alpha Bank, ανοίγοντας μια νέα σελίδα στην αναπτυξιακή της πορεία».

Τεύχος 286

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ