Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

22 July 2024 06:47

H KPMG προετοιμάζει απόφοιτους για την αγορά εργασίας

Στις 17 Ιουλίου 2024 ξεκίνησε επίσημα η διαδικασία στελέχωσης στις συμβουλευτικές, φορολογικές και νομικές υπηρεσίες της KPMG, με νέους αποφοίτους Πανεπιστημιακών Σχολών, προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου. Το πρόγραμμα θα είναι ενεργό καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε αποκλειστικά για απόφοιτους Ανωτάτων Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της Ελλάδας και του εξωτερικού τεχνολογικής, χρηματοοικονομικής, οικονομικής, διοικητικής και νομικής κατεύθυνσης. Απευθύνεται σε άτομα που χαρακτηρίζονται από δημιουργικότητα, ομαδικότητα, δυναμισμό και προσανατολισμό στο αποτέλεσμα. Η εργασιακή εμπειρία δεν είναι προαπαιτούμενο είναι όμως απαραίτητη η πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων για το συγκεκριμένο πρόγραμμα γίνονται μέσω της αποστολής βιογραφικού σημειώματος εδώ και θα ολοκληρωθούν εντός του Σεπτεμβρίου 2024. Ακολουθεί η συμμετοχή σε Κέντρο Αξιολόγησης, όπου οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η διεξαγωγή προσωπικών συνεντεύξεων.

ΤΕΥΧΟΣ 553

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ