Skip to main content
6 October 2023 06:51

H GFI Software παρουσιάζει το GFI AppManager

H GFI Software παρουσιάζει το πλέον πρόσφατο λανσάρισμα της πρωτοποριακής πλατφόρμας Cloud, GFI AppManager. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, τους τελευταίους μήνες η πλατφόρμα βρίσκεται σε στάδιο συνεχών δοκιμών, ενώ η έκδοση Version 1.6 κυκλοφόρησε στις 22 Σεπτεμβρίου.

Αυτή η καινοτόμος πλατφόρμα που βασίζεται στο Cloud παρέχει στο παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών της GFI, MSPs και μεταπωλητών, μια πρωτοποριακή λύση single-pane-of-glass, που επιτρέπει την εύκολη διαχείριση των επικοινωνιών, της ασφάλειας και των δικτύων μέσα από μία ενιαία πλατφόρμα. Μέσα από το GFI AppManager, για πρώτη φορά, οι MSP μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν ένα περιβάλλον εργασίας για τη διαχείριση όλων των λογαριασμών και των προϊόντων τους, βελτιώνοντας τη διαχείριση των λύσεων των πελατών τους.

Η GFI, προκειμένου να διασφαλίσει την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση της αγοράς αναφορικά με το GFI AppManager, διοργανώνει μία σειρά από ειδικά σεμινάρια παρουσίασης των δυνατοτήτων της πλατφόρμας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να:

• Παρακολουθήσουν μια ολοκληρωμένη παρουσίαση των λειτουργιών και των πλεονεκτημάτων του GFI AppManager.

• Λάβουν συγκεκριμένες οδηγίες καθοδήγησης για την εύκολη μετάβαση από το MyKerio.

• Ζήσουν μία ζωντανή επίδειξη του GFI AppManager, ακολουθούμενη από μια συνεδρία Q&A με τους έμπειρους τεχνικούς της εταιρείας.

Το webinar για το GFI AppManager που αφορά την ελληνική αγορά θα διεξαχθεί στις 11 Οκτωβρίου στις 12.00 μ.μ. στα αγγλικά. Για την προεγγραφή σας, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Υπενθυμίζεται πως στενό συνεργάτη της GFI Software στην Ελλάδα αποτελεί η Orthology.

Τεύχος 365

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ