Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

30 August 2024 06:41

H Check Point εξαγοράζει την Cyberint

H Check Point Software Technologies υπογράφει οριστική συμφωνία για την εξαγορά της Cyberint Technologies. Η κίνηση αυτή θα ενισχύσει σημαντικά τις δυνατότητες του Security Operations Center της Check Point και θα επεκτείνει τις προσφορές πληροφοριών διαχείρισης απειλών. Οι προηγμένες δυνατότητες της Cyberint θα ενσωματωθούν στην πλατφόρμα Check Point Infinity Platform για συνεργατική πρόληψη απειλών και θα είναι επίσης διαθέσιμες ως διαχειριζόμενη υπηρεσία μέσω των υπηρεσιών Check Point Infinity Platform Services. Οι βασικές δυνατότητες της Cyberint περιλαμβάνουν:

Μία ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης εξωτερικών κινδύνων για ομάδες SecOps: Η λύση της Cyberint προσφέρει ανίχνευση και κατάρριψη λογαριασμών που υποδύονται τον ιστότοπο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και κλεμμένα διαπιστευτήρια και δεδομένα που έχουν διαρρεύσει και σχετίζονται με οργανισμούς. Παρέχει επίσης τη δυνατότητα στις εταιρείες να εντοπίζουν ευάλωτους ιστότοπους και εφαρμογές που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και να θέτουν προτεραιότητες και να μετριάζουν αποτελεσματικά αυτές τις ευπάθειες.

Διαφοροποιείται με την παροχή επιδραστικών και αξιοποιήσιμων πληροφοριών: Παρέχει αξιοποιήσιμες πληροφορίες εντός 20 λεπτών μετά την εγκατάσταση, διασφαλίζοντας ότι οι ομάδες ασφαλείας μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα στις απειλές.

Υποστηρίζεται από AI και ενισχύεται από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διαχείρισης: Χρησιμοποιεί AI για να παρέχει αποτελεσματική ανίχνευση κινδύνων, μετριασμό και συναρτησιακές ειδοποιήσεις με ελάχιστα ψευδώς θετικά αποτελέσματα. Οι διαχειριζόμενες υπηρεσίες ενισχύουν περαιτέρω αυτήν την προσέγγιση, προσφέροντας καθοδήγηση από ειδικούς και εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένη διαχείριση υψηλής ποιότητας.

ΤΕΥΧΟΣ 566

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ