Skip to main content
25 October 2023 06:44

H ARK στα κεντρικά της ZKTeco στην Κίνα

Στην ετήσια συνάντηση συνεργατών από όλον τον κόσμο, που διοργάνωσε η ZKTeco στα κεντρικά γραφεία της στην πόλη Shenzhen της Κίνας, έδωσε το «παρών» η αντιπροσωπεία της ARK, την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Η ΖΚTeco, βασικός συνεργάτης και προμηθευτής της ARK, αποτελεί έναν παγκόσμια αναγνωρισμένο κατασκευαστή πρωτοποριακών προϊόντων και λύσεων έξυπνης διαχείρισης εισόδου, έξυπνου ελέγχου ταυτότητας, έξυπνου γραφείου και τεχνικών βιομετρικής αναγνώρισης, με γραφεία σε πάνω από 40 χώρες.

Στο πλαίσιο αυτό, δίνοντας προτεραιότητα στην εκπαίδευση και την παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, η ομάδα της ARK βρέθηκε στην Κίνα, ξεναγήθηκε στους χώρους παραγωγής των προϊόντων ZKTeco και φιλοξενήθηκε στα κεντρικά γραφεία των συνεργατών της.

Η ARK, η οποία φέτος γιορτάζει 20 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, πρεσβεύει πως το υψηλό επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών είναι μονόδρομος για την ανοδική πορεία μιας συνεργασίας και δεσμεύεται να παραμείνει ο σταθερός προορισμός αγορών του κάθε επαγγελματία της Ασφάλειας!

«Σύντομα, η Ομάδα μας θα μοιραστεί με τους Συνεργάτες της την τεχνογνωσία σχετικά με τις καινοτόμες λύσεις της ZKTeco», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Σταύρος Μουστάκας, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας και συμπλήρωσε: «Υποσχόμαστε να είμαστε δίπλα στους επαγγελματίες του χώρου των συστημάτων ασφαλείας που θέλουν να ενημερωθούν, για να βρίσκονται μέσα στις εξελίξεις».

Τεύχος 378

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ