Skip to main content
21 September 2023 06:44

H Τic Tac χορηγός σε εκδήλωση του EΒΕΘ

Η Tic Tac Laboratories ανακοίνωσε πως θα εκτελέσει χρέη χορηγού στην εκδήλωση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης με τίτλο Επιδοτήσεις & Παρουσίαση Εφαρμογών Πληροφορικής για την Ψηφιακή Αναβάθμιση & Ασφάλεια Πληροφοριών ΜΜΕ.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερώσει τα μέλη του ΕΒΕΘ και τους επιχειρηματίες, κυρίως τους επιχειρηματίες ΜΜΕ, για τα οφέλη, τις ευκαιρίες ανάπτυξης και τις προοπτικές των επιχειρήσεων μέσω της ψηφιακής αναβάθμισης, τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης και την ασφάλεια πληροφοριών.

Επίσης, θα παρουσιαστεί ο τρόπος με τον οποίο τα παραπάνω εργαλεία ανάπτυξης μπορούν να αποκτηθούν / επιδοτηθούν μέσω των επιδοτούμενων προγραμμάτων.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 27 Σεπτεμβρίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ μεταξύ 18.00 και 20.30.

Σε πρόσκλησή της στο event, η Tic Tac Laboratories επισημαίνει: «Στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας, δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι. Γι’ αυτό και σας καλούμε σε μια εκδήλωση που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε την επιχείρησή σας. Μάθετε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τα επιδοτούμενα προγράμματα και πώς η ψηφιακή τεχνολογία μπορεί να δώσει νέα ώθηση στην επιχείρησή σας. Σας περιμένουμε εκεί! Δώστε στην επιχείρησή σας την ευκαιρία να λάμψει στην ψηφιακή εποχή!»

Τεύχος 354

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ