Skip to main content
2 June 2023 06:46

H Τhink Silicon φέρνει την εκδήλωση “Atoms to Algos”

H Think Silicon, μέλος της Applied Materials, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά την εκδήλωση “Atoms to Algos”, την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023, στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Σύμφωνα με την πρόσκληση της εκδήλωσης, ο σχεδιασμός και η παραγωγή επεξεργαστών βρίσκονται σε μια μετασχηματική φάση, δημιουργώντας νέες προσδοκίες στους συμμετέχοντες. Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) αλλάζει ραγδαία τις απαιτήσεις για τον σχεδιασμό των επεξεργαστών και οι εταιρείες πρέπει να ενημερώνονται συνεχώς για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις προκειμένου να διατηρήσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα. Επιπλέον, αναδύονται νέες περιπτώσεις χρήσης που απαιτούν καινοτόμες λύσεις από τη βιομηχανία.

Το πρόγραμμα του event περιλαμβάνει παρουσιάσεις από ορισμένους εκ των κορυφαίων στελεχών παγκόσμιων τεχνολογικών κολοσσών, της Applied Materials, της Qualcomm και της NVIDIA, καθώς και κορυφαίων στελεχών της McKinsey και της Kosmocar.

Πιο συγκεκριμένα, στους ομιλητές περιλαμβάνονται οι:

Κώστας Μάλλιος, Corporate Vice President & General Manager, Applied Materials.

• Dino Bekis, Vice President & General Manager, Qualcomm.

Πολυχρόνης Ξεκαλάκης, Distinguished Engineer & Chief Architect, NVIDIA.

• Julia Werra, Associate Partner, Software & Automotive sector, McKinsey.

Θανάσης Κονιστής, Head of Group After Sales & New Business Development, Kosmocar.

Οι ομιλητές θα εστιάσουν στις προκλήσεις, στις ευκαιρίες, καθώς και στις στρατηγικές που υιοθετεί η βιομηχανία για να ανταποκριθεί σε αυτό το δυναμικό περιβάλλον.

Τα panel discussions της εκδήλωσης θα συντονίσουν ο κος Μάρκος Βερέμης, Co-founder & Chairman, Upstream και Partner, Big Pi Ventures, και ο κος Παναγιώτης Καραμπίνης, Managing Director, Endeavor Greece.

Τεύχος 299

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ