Skip to main content
23 March 2023 06:43

H Ν. Κυριαζή στο Techmail για τη συνεργασία της Orthology με τη KnowBe4

Συνέντευξη στον Χρίστο Κρανάκη

Συνέντευξη αναφορικά με την πρόσφατη σύναψη συνεργασίας με την KnowBe4 παραχώρησε στο Techmail, η Ντέμη Κυριαζή, CEO της Orthology. Όπως ανέφερε η είσοδος της KnowBe4 στο δίκτυο συνεργατών της Orthology, αναμένεται να ενισχύσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες της εταιρείας και να παίξει καθοριστικό ρόλο στην παροχή εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών από πλευράς Orthology.

Παρακάτω ακολουθεί αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε η κα. Κυριαζή:

Πως αισθάνεστε σαν εταιρεία που καλωσορίζετε τη KnowBe4 στο δίκτυο συνεργατών σας;

Η είσοδος της KnowBe4 στο δίκτυο συνεργατών μας είναι γεγονός που χαροποιεί ολόκληρη την ομάδα της Orthology. Η KnowBe4 είναι μια αναγνωρισμένη εταιρεία στον τομέα της κυβερνοασφάλειας και η συνεργασία μας θα ενισχύσει τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στις ελληνικές επιχειρήσεις, αποτελώντας άλλη μια σημαντική προσθήκη στις λύσεις που προσφέρουμε.

Σε τι αποσκοπεί και πως εκτιμάτε ότι θα αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες σας και η τεχνογνωσία της εταιρείας σας, από τη συνεργασία με μία από τις πλέον αναγνωρισμένες πλατφόρμες εκπαίδευσης σχετικά με την κυβερνοασφάλεια στον κόσμο;

Η εμπειρία της KnowBe4 στον τομέα της κυβερνοασφάλειας δίνει νέα πνοή στην παροχή υπηρεσιών μας, παρέχοντάς μας πρόσβαση στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και εκπαιδευτικά προγράμματα που στοχεύουν στην επαγρύπνηση των χρηστών ως προς την προστασία από πιθανές επιθέσεις μέσω phishing emails, κλπ. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε με αυτή την συνεργασία την ενημέρωση, εκπαίδευση και αντιμετώπιση κυβερνοεπιθέσεων μέσα από εξειδικευμένα διαρκή σεμινάρια και on line tests που μπορούν να πραγματοποιούν οι χρήστες από την πλούσια θεματική γκάμα της knowbe4.

Θα συνεχίσετε να κινείστε σε κατεύθυνση αναζήτησης νέων διεθνών συνεργασιών στο μέλλον;

Στην Orthology αποτελεί αξία μας η διαρκής εξέλιξη τόσο των ανθρώπων μας, όσο και των υπηρεσιών μας, οπότε ναι! Επεκτείνουμε διαρκώς το δίκτυο συνεργατών μας με σκοπό να παρέχουμε τις πιο σύγχρονες λύσεις τεχνολογίας στις ελληνικές μικρές επιχειρήσεις.

Ποια η σημασία για την Orthology των διεθνών συνεργασιών με φορείς και οργανισμούς που εξειδικεύονται στον τομέα της κυβερνοασφάλειας; Ποιές άλλες σημαντικές συνεργασίες θα ξεχωρίζατε;

Η κάθε συνεργασία έχει για εμάς ξεχωριστή θέση και ρόλο για την εξέλιξή της ομάδας και της εταιρείας μας. Όταν ειδικά συνεργαζόμαστε με διεθνείς φορείς εξειδικευμένους στην κυβερνοασφάλεια, οι δυνατότητες ανταλλαγής γνώσεων, εμπειριών και πρακτικών στρατηγικών για την αντιμετώπιση των κυβερνοαπειλών απογειώνουν πραγματικά το επίπεδο μας. Αξίζει να προσθέσουμε κάποιες συνεργασίες που μετράνε πάνω από 10ετία, όπως αυτή για τη διανομή των λύσεων GFI & N-able.. Επίσης αξίζει να σημειώσουμε τις πιο πρόσφατες συνεργασίες μας για τη διανομή των λύσεων Anydesk & Teamviewer.

Τεύχος 253

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ