Skip to main content
31 July 2024 06:55

Grandstream GWN7664ELR: Wi-Fi 6 Access Point για αναβάθμιση στην εξωτερική συνδεσιμότητα

Στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας, η αξιόπιστη και ασφαλής πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι ζωτικής σημασίας. Γι’ αυτό, η PartnerNET παρουσιάζει το νέο GWN7664ELR της Grandstream, ένα υψηλής απόδοσης εξωτερικό long-range 802.11ax Wi-Fi 6 Access Point, σχεδιασμένο ειδικά για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, καθώς παρέχει ανώτερη κάλυψη Wi-Fi στους εξωτερικούς τους χώρους.

Το GWN7664ELR διαθέτει εντυπωσιακή συνολική ασύρματη απόδοση 6Gbps, εξασφαλίζοντας αστραπιαίες ταχύτητες διαδικτύου και μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη. Διαθέτει dual-band 4×4:4 MU-MIMO με τεχνολογία OFDMA, η οποία βελτιώνει σημαντικά την αποδοτικότητα και την απόδοση του δικτύου, ειδικά σε περιοχές με υψηλή πυκνότητα. Το μοντέλο αυτό είναι εξοπλισμένο με θύρες 2.5Gbps RJ45 και 2.5Gbps SFP wireline, προσφέροντας ευέλικτες επιλογές συνδεσιμότητας για να καλύψει διάφορες ανάγκες δικτύου.

Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του GWN7664ELR είναι η αξιοσημείωτη εμβέλειά του, καλύπτοντας έως και 300m σε πάρκα, πανεπιστημιουπόλεις, αποθηκευτικούς χώρους και άλλους μεγάλους δημόσιους χώρους, εξασφαλίζοντας σταθερή και αξιόπιστη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε μεγάλες αποστάσεις. Το GWN7664ELR μπορεί να υποστηρίξει έως και 512 ταυτόχρονες συσκευές Wi-Fi, καθιστώντας το μια ισχυρή λύση για περιβάλλοντα με μεγάλο φόρτο χρήσης.

Η ασφάλεια αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα της Grandstream, για αυτόν τον λόγο το GWN7664ELR περιλαμβάνει anti-hacking secure boot και κλείδωμα κρίσιμων δεδομένων / ελέγχου μέσω ψηφιακών υπογραφών και μοναδικών πιστοποιητικών ασφαλείας. Κάθε συσκευή έρχεται με έναν τυχαίο προεπιλεγμένο κωδικό πρόσβασης, ενισχύοντας την ασφάλειά της ενάντια σε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Το GWN7664ELR προσφέρει ευελιξία και ευκολία διαχείρισης. Περιλαμβάνει οκτώ εσωτερικές κεραίες και έναν ενσωματωμένο ελεγκτή που μπορεί να διαχειριστεί έως και 50 τοπικά GWN APs. Για μεγαλύτερες εγκαταστάσεις, το GWN.Cloud παρέχει απεριόριστη διαχείριση AP και το GWN Manager προσφέρει διαχείριση λογισμικού AP στην τοποθεσία.

Συνοψίζοντας, το Grandstream GWN7664ELR είναι ένα ισχυρό και αξιόπιστο εξωτερικό Wi-Fi 6 Access Point, σχεδιασμένο να ανταποκρίνεται στις απαιτητικές ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων. Με την υψηλή του απόδοση, την εκτεταμένη κάλυψη και τα ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας, είναι η τέλεια λύση για την ενίσχυση των εξωτερικών ασύρματων δικτύων. Τεχνικά χαρακτηριστικά:

• 6Gbps aggregate wireless throughput, 2.5Gbps RJ45 και 2.5Gbps SFP wireline ports.

• Dual-band 4×4:4 MU-MIMO με τεχνολογία OFDMA.

• Αυτόματη προσαρμογή ισχύος κατά την αυτόματη ανίχνευση PoE ή PoE+.

• Υποστήριξη 512 ταυτόχρονων συσκευών Wi-Fi.

• Κάλυψη έως και 300m.

• Ευελιξία 8 εσωτερικών κεραιών.

• Προηγμένο QoS για να εξασφαλίζεται η απόδοση εφαρμογών χαμηλής καθυστέρησης σε πραγματικό χρόνο.

• Ασφαλής εκκίνηση κατά του hacking και κλείδωμα κρίσιμων δεδομένων / ελέγχου μέσω ψηφιακών υπογραφών, μοναδικού πιστοποιητικού ασφαλείας / τυχαίου προεπιλεγμένου κωδικού πρόσβασης ανά συσκευή.

• Ενσωματωμένος ελεγκτής που διαχειρίζεται έως και 50 τοπικά GWN APs. Το GWN.Cloud προσφέρει απεριόριστη διαχείριση AP, και το GWN Manager προσφέρει διαχείριση λογισμικού AP στην τοποθεσία.

Τα προϊόντα της Grandstream αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την εταιρεία PartnerΝΕΤ.

ΤΕΥΧΟΣ 560

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ