Skip to main content
23 December 2022 08:03

FRITZ! App Smart Home για τον έλεγχο του οικιακού συστήματος

Με το FRITZ! App Smart Home για Android και iOS, όλες οι FRITZ! συσκευές Smart Home στο δίκτυο Mesh, καθώς και οι υποστηριζόμενες συσκευές Smart Home από άλλους κατασκευαστές, μπορούν να ελέγχονται εύκολα και άνετα τόσο στο σπίτι όσο και εν κινήσει.

Οθόνη: Στην οθόνη έναρξης του FRITZ! App Smart Home, μπορούν να ελέγχονται όλες οι συνδεδεμένες συσκευές Smart Home, ομάδες και πρότυπα, όλα τακτοποιημένα σε πλακίδια.

Έλεγχος Smart Home: Τα πρότυπα και οι σκηνές μπορούν να ενεργοποιηθούν απευθείας στην οθόνη έναρξης πατώντας «Apply», κάτι που επιβεβαιώνεται από ένα σημάδι επιλογής.

Για τις έξυπνες πρίζες εμφανίζεται η τρέχουσα κατάσταση του διακόπτη, η τρέχουσα ισχύς, το ιστορικό ισχύος, η συνολική κατανάλωση, η τρέχουσα μετρούμενη θερμοκρασία, το ιστορικό θερμοκρασίας και άλλες λεπτομέρειες της συσκευής.

Με τα χειριστήρια καλοριφέρ, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει γρήγορα ρυθμισμένες ενέργειες θέρμανσης και να ελέγχει χειροκίνητα τη θερμοκρασία. Επιπλέον, εμφανίζεται το ιστορικό θερμοκρασίας, μέχρι να εφαρμοστεί η καθορισμένη θερμοκρασία (π.χ. ο επόμενος χρόνος εναλλαγής) και άλλες λεπτομέρειες της συσκευής.

Όταν πρόκειται για το LED φως FRITZ! DECT 500, η φωτεινότητα μπορεί να ρυθμίζεται συνεχώς και το χρώμα του φωτός μπορεί να ρυθμιστεί όπως επιθυμούμε (λευκό φως σε εννέα διαφορετικά χρώματα φωτός, από ζεστό σε ουδέτερο έως ψυχρό), ενώ ο έγχρωμος φωτισμός διατίθεται σε δώδεκα προκαθορισμένα χρώματα που το καθένα έχει τρία επίπεδα κορεσμού, ή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιλογή χρώματος. Επιπλέον, εμφανίζονται όλα τα πρότυπα σε συνδυασμό με το φως LED και άλλες λεπτομέρειες της συσκευής.

Τεύχος 200

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ