Skip to main content
28 May 2024 06:41

Ergoman & monday.com: Η ενίσχυση της παραγωγικότητας κερδίζει έδαφος!

Της Βασιλικής Χονδροδήμου

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε η εκδήλωση της Ergoman και της monday.com με τίτλο Unlock Productivity with Ergoman and monday.com – Make Early Mondays the New Norm!, που διενεργήθηκε την Πέμπτη, 23 Μαΐου, με αφορμή τη συμπλήρωση 6 ετών επιτυχημένης συνεργασίας της Ergoman με την monday.com.

Η ενημερωτική εκδήλωση των δύο εταιρειών ήταν αφιερωμένη σε όλες τις επιχειρήσεις – ανεξαρτήτως αντικειμένου και μεγέθους – που επιθυμούν να υλοποιήσουν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό και να διατηρήσουν την ανταγωνιστικότητά τους. Πλήθος στελεχών επιχειρήσεων – ξεπερνώντας τις προσδοκίες – παραβρέθηκε στην εκδήλωση της Ergoman, που διεξήχθη στον υπερσύγχρονο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Domotel Kastri στη Νέα Ερυθραία. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι επαγγελματίες έλαβαν πολύτιμες γνώσεις και στρατηγικές για την ενίσχυση της παραγωγικότητας και της συνεργασίας στους οργανισμούς τους, ενώ, παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να λύσουν τις απορίες τους, αλλά και να συνάψουν νέες συνεργασίες. Εκτός από τις πολύτιμες γνώσεις και, δεν φύγαμε από εκεί ούτε με άδεια χέρια, καθώς η Ergoman φρόντισε να παραλάβουν όλοι οι συμμετέχοντες τα αναμνηστικά τους! Το Techmail βρέθηκε στην καρδιά της εκδήλωσης και σας μεταφέρει πλούσιο ρεπορτάζ!

Η ατζέντα της εκδήλωσης είχε πολύ ενδιαφέρουσα δομή. Την εκδήλωση άνοιξε στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Domotel Kastri ο κος Γιώργος Γεωργατζής, Marketing Director της Ergoman, ο οποίος καλωσόρισε το κοινό και έδωσε τον λόγο στον κο Δημήτρη Μανούσσο, Πρόεδρο και Managing Director του Ομίλου Ergoman. Ο κος Μανούσσος δήλωσε πολύ ικανοποιημένος με την προσέλευση του κοινού, καθώς όπως είπε ήταν «μεγαλύτερη των προσδοκιών». Σχετικά με το monday.com Work OS τόνισε το πόσο ενδιαφέρον είναι το προϊόν και πόσο το έχουν αγαπήσει επαγγελματίες και μη.

Στη συνέχεια, ο κος Στέφανος Μανούσης, Vendor & Professional Services Director της Ergoman, μας μίλησε για την πορεία της Ergoman, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και 23 χρόνια στην ελληνική, τη γερμανική και την κυπριακή αγορά και μεγαλώνει βιώσιμα τα τελευταία χρόνια με σταθερότητα και με προσεκτικά βήματα. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, έχει υλοποιήσει πάνω από 600 έργα σε περίπου 350 διαφορετικούς πελάτες. Σύμφωνα με τον κο Μανούση, ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που διέπει διαχρονικά την εταιρεία είναι το customer retention (98%).

Τα 4 πεδία δραστηριοποίησης της Ergoman, η οποία προσφέρει τις αντίστοιχες ψηφιακές λύσεις (προϊόντα και υπηρεσίες), είναι τα εξής:

  1. Business Analytics for Data Driven Decisions.
  2. Digital Processes & Work OS for Agile Paperless Office.
  3. Digital Workplace for Hybrid Working.
  4. Cyber Security.

Η Ergoman συνεργάζεται εδώ και πολλά έτη με vendors που θεωρούνται leaders για τα πεδία δραστηριοποίησης της εταιρείας. Μερικοί από αυτούς είναι οι monday.com, IBM, Microsoft, CISCO, kinetica, insight software, EASY SOFTWARE, TQG, ekinops, DARKTRACE, SLING, ULTRARED.

Ο κος Μανούσης παρουσίασε τη συνεργασία μεταξύ Ergoman και monday.com, η οποία συμπλήρωσε 6 έτη και μετρά πάνω από 400 επιτυχημένες υλοποιήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο. Η συνεργασία αυτή προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τη βελτιστοποίηση των ροών εργασίας, την ενίσχυση της συνεργασίας και την τόνωση της παραγωγικότητας.

Η παρουσίαση του κου Μανούση έκλεισε με ένα συγκινητικό εταιρικό βίντεο, όπου είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τους χώρους της εταιρείας και τους εργαζόμενους της.

Τη σκυτάλη πήρε ο κος Shaked Hershkovitz, Head of Sales Engineering της monday.com, ο οποίος πραγματοποίησε την κεντρική ομιλία της εκδήλωσης με τίτλο How monday.com can transform and modernize your organization: New way of working, στην οποία ανέλυσε το πώς η πλατφόρμα monday.com ενδυναμώνει τους οργανισμούς προκειμένου να εκσυγχρονίσουν τις διαδικασίες τους, να βελτιστοποιήσουν την επικοινωνία και να οδηγήσουν σε αύξηση της παραγωγικότητας τους.

Μας μίλησε για την κινητήριο δύναμη της monday.com, που ήταν ερωτήματα όπως «Πώς μπορούμε να μεταμορφώσουμε και να εκσυγχρονίσουμε τον τρόπο που εργαζόμαστε, ώστε να βελτιώσουμε τους χρόνους μας και να γίνουμε πιο παραγωγικοί;» ή προβλήματα που προκύπτουν στον ψηφιακό τρόπο εργασίας, καθώς δεν σχετίζεται καθόλου με τον παραδοσιακό in situ τρόπο εργασίας. Με τις πλατφόρμες της monday.com – monday work management, monday sales CRM, monday dev, monday service – μπορεί κάθε επαγγελματίας να έχει πλήρη εικόνα για κάθε project, κάθε πτυχή και για την αποτελεσματικότητα του οργανισμού του, ώστε να μπορεί να λαμβάνει τις κατάλληλες αποφάσεις, να βελτιώνει τη στρατηγική του και να προβλέπει τις μελλοντικές του ανάγκες. Στην monday.com παρατηρείται υπερανάπτυξη κάθε χρόνο, αν αναλογιστούμε πως το οικονομικό έτος 2019 είχε 78 εκατ. δολάρια ετήσιο τζίρο και το 2023, 730 εκατ. δολάρια. Το πιο ενδιαφέρον που παρατηρείται, ωστόσο, είναι ότι το 70% των επαγγελματιών που επιλέγουν τις εξαιρετικά εύχρηστες πλατφόρμες της monday.com είναι χρήστες που δεν σχετίζονται με τον κλάδο της τεχνολογίας.

Στη συνέχεια, ο κος Δημήτρης Ρόκκος, Presales & Product Manager της Ergoman, πραγματοποίησε μία αναλυτική περιήγηση στην πλατφόρμα monday.com Work OS, ώστε όλοι είχαμε την ευκαιρία μέσα από μία hands-on παρουσίαση να γνωρίσουμε τις ατέρμονες δυνατότητες, τους αυτοματισμούς, τις ευκολίες που μπορεί να αποκτήσει ένας οργανισμός στην καθημερινότητά του με την υιοθέτηση της πλατφόρμας αυτής, βελτιστοποιώντας τις ροές εργασίας του και εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Η εκδήλωση έκλεισε με μια εποικοδομητική συζήτηση panel, όπου οι επαγγελματίες Μπάμπης Χαραλάμπους, IT Director της VITEX S.A., Λεωνίδας Σφυρής, Chief Technology Officer της Gen Plus Group, Βασίλης Κυφωνίδης, Senior Developer της Gen Plus Group και Μάριος Φίλος, ICT Director της OK Anytime Market S.A., και ο συντονιστής κος Γεωργατζής, συζήτησαν για τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας monday.com Work OS, όπως τα έχουν εντοπίσει μέσω προσωπικής τους χρήσης. Μοιράστηκαν πραγματικές ιστορίες επιτυχίας, παρουσιάζοντας πώς η υιοθέτηση της πλατφόρμας monday.com με την υποστήριξη της Ergoman μετέτρεψε ριζικά τις ροές εργασίας, βελτίωσε την αποδοτικότητα, τη συνεργασία και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων που εκπροσωπούν.

Εν κατακλείδι, οι συμμετέχοντες έλαβαν σφαιρική γνώση για το πώς η Ergoman, με την εξειδικευμένη εμπειρία και την τεχνογνωσία της, σε συνδυασμό με την ευελιξία και τις δυνατότητες της πλατφόρμας monday.com, προσφέρει μοναδικές λύσεις για την ενίσχυση της παραγωγικότητας και την επίτευξη επιχειρηματικής επιτυχίας.

info
Ergoman S.A.
e-mail: sales@ergoman.net
site: www.ergoman.net

Ο Δ. Μανούσσος, Πρόεδρος και Managing Director του Ομίλου Ergoman, καλωσορίζει το κοινό στην εκδήλωση.
Ο Σ. Μανούσης, Vendor & Professional Services Director της Ergoman, μίλα για την πορεία της Ergoman.
Ο Shaked Hershkovitz, Head of Sales Engineering της monday.com, μας συστήνει με την εταιρεία.
Ο Δ. Ρόκκος, Presales & Product Manager της Ergoman, μας περιηγεί στην πλατφόρμα monday.com Work OS μέσα από μία hands-on εμπειρία.
Οι ομιλητές του πάνελ και ο συντονιστής Γ. Γεωργατζής κλείνουν την εκδήλωση με μία εποικοδομητική συζήτηση.

ΤΕΥΧΟΣ 515

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ