Skip to main content
16 October 2023 06:49

Epsilon SingularLogic: Διάκριση για υλοποίηση της λύσης Galaxy ERP

H Epsilon SingularLogic διακρίθηκε στα φετινά BITE Awards για την επιτυχή υλοποίηση της λύσης Galaxy ERP στην εταιρεία Βιολάντα. Πιο συγκεκριμένα, με την υλοποίηση της λύσης, η εταιρεία Βιολάντα εξασφάλισε ενιαία πολυεταιρική διαχείριση, αποδοτικότερη παραγωγική διαδικασία και αποτελεσματικότερη διαχείριση των παραγγελιών και των διαδικασιών εφοδιαστικής αλυσίδας, εφαρμόζοντας το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξής της για τα επόμενα χρόνια.

Οι στόχοι του βραβευμένου έργου: Η σημαντική ανάπτυξη της εταιρείας, οι αυξανόμενες απαιτήσεις για ακριβέστερη παρακολούθηση και κοστολόγηση της παραγωγής, η ανάγκη για βελτιστοποίηση και αυτοματοποίηση των διαδικασιών λειτουργίας της, για αναλυτική και σε πραγματικό χρόνο διοικητική πληροφόρηση, αλλά και η προσήλωση του οργανισμού στην ικανοποίηση των πελατών του, απαιτούσε την υιοθέτηση ενός ενιαίου και εξελισσόμενου πληροφορικού συστήματος, που θα κάλυπτε συνολικά τη δραστηριότητά της και την αναπτυξιακή της πορεία.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy ERP: Η Βιολάντα Α.Ε. επένδυσε στην πλατφόρμα Galaxy, υιοθετώντας ένα ενοποιημένο σύστημα ERP, που διαχειρίζεται την εμπορική και οικονομική της δραστηριότητα, την παραγωγική της διαδικασία και τις πωλήσεις λιανικής με το Galaxy Retail, εκσυγχρονίζοντας έτσι το σύνολο της επιχείρησης.

Πιο συγκεκριμένα το έργο περιλαμβάνει:

● Ολοκληρωμένη εμπορική και οικονομική διαχείριση, σύμφωνα με τις λειτουργικές απαιτήσεις, για δύο εταιρικά σχήματα, σε τρία υποκαταστήματα.

● Κεντρική διαχείριση όλων των σταδίων της παραγωγικής διαδικασίας και όλων των σεναρίων παραγωγής, επιτρέποντάς τη διαμόρφωση εναλλακτικών συνταγολογιών παραγωγής με εύκολο τρόπο, χωρίς την ανάγκη να δημιουργούνται καινούρια, για να μπορεί να ανταποκρίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά στις απαιτήσεις των πελατών της.

● Διαχείριση του συνόλου των αποθηκών, αλλά και των τριών ιδιόκτητων κέντρων διανομής, τόσο για το κομμάτι της παραγωγής όσο και των έτοιμων προϊόντων που διαθέτει.

● Παρακολούθηση των αποθεμάτων βάσει barcode, παρτίδων, θέσης στην αποθήκη ή και στο ράφι, με αυτοματοποιημένη πρόταση εξαγωγής των παρτίδων βάσει FIFO.

● Παρακολούθηση του συνολικού κόστους της παραγωγικής διαδικασίας.

● Διαχείριση του συνόλου των παραγγελιών, ακόμα και των παραγγελιών που αποστέλλονται από τους Merchandisers, μέσω τρίτου συστήματος, απευθείας στο ERP και αυτοματοποίηση των διαδικασιών από τη λήψη μέχρι την αποστολή της παραγγελίας στον τελικό πελάτη.

● Δυνατότητα εφαρμογής πολλαπλών και πολυδιάστατων εκπτωτικών πολιτικών βάσει συμφωνιών.

● Διαχείριση των λιανικών πωλήσεων του πρατηρίου.

● Interfaces για διασύνδεση με 3rd Party Logistics.

Τεύχος 371

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ