Skip to main content
19 October 2023 06:44

EPSILON NET: 1η θέση στα Best Workplaces in Technology 2023

Ο Όμιλος EPSILON NET ανακοίνωσε την κατάκτηση της 1ης θέσης στα Best Workplaces in Technology 2023 στην κατηγορία μεγέθους με 250+ εργαζόμενους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ομίλου, «η τιμητική αυτή διάκριση αποτελεί επιβεβαίωση της δέσμευσης του Ομίλου για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα της τεχνολογίας και του ψηφιακού μετασχηματισμού, συνδυάζοντάς την με την ανθρώπινη ανάπτυξη».

Από την πλευρά της, η Νάσια Σκούντζου, Group HR Director του Ομίλου EPSILON NET δήλωσε αναφορικά με τη διάκριση του Ομίλου:

«Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να έχουμε αναδειχθεί ως κορυφαίος εργοδότης στην Ελλάδα στον κλάδο της Τεχνολογίας και της Πληροφορικής κατακτώντας την 1η θέση στα Best Workplaces in Technology 2023. Οι συνεχείς επενδύσεις μας στην τεχνολογία, την εκπαίδευση, και την ευημερία των εργαζομένων μας, αποτελούν το ακλόνητο θεμέλιο της επιτυχίας μας,  επιβεβαιώνοντας την αντοχή και την εξέλιξή μας μέσα στον χρόνο, οδηγώντας μας στην κορυφή. Ο Όμιλος EPSILON NET δεσμεύεται να συνεχίσει να πρωτοπορεί στον χώρο της τεχνολογίας και να δημιουργεί μια εμπειρία εργασίας που εμπνέει και προάγει την ανάπτυξη των ανθρώπων μας, που με τη δύναμη, το πάθος, τη γνώση, το ταλέντο και τη θέλησή τους, μας κάνουν τον μεγαλύτερο Όμιλο Business Software στην Ελλάδα!»

Τεύχος 374

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ