Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

31 July 2024 06:44

Epsilon Net και Viva.com διασυνδέουν POS και εμπορικές εφαρμογές

Η Epsilon Net ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη Viva.com. Στόχος της συνεργασίας είναι η παροχή συνολικών λύσεων διεκπεραίωσης συναλλαγών, αποδοχής πληρωμών και απρόσκοπτης διαβίβασης των προβλεπόμενων φορολογικών δεδομένων στην πλατφόρμα myDATA. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας Tap on Any Device της Viva.com, κάθε συσκευή – είτε τερματικό POS ή οποιαδήποτε άλλη Android NFC συσκευή – συνδέεται με τις εμπορικές εφαρμογές του Ομίλου Epsilon Net, παρέχοντας στους χρήστες ευκολία, αξιοπιστία και ταχύτητα σε όλο το φάσμα λειτουργίας των επιχειρήσεών τους.

Παράλληλα, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν μέσω της νέας λύσης Epsilon All In One να καλύψουν ολοκληρωμένα, μέσα από μια μόνο συσκευή, όλες τις ανάγκες τους για τιμολόγηση, διαχείριση πληρωμών και έκδοση αποδείξεων, με τρία απλά βήματα. Η λύση περιλαμβάνει:

• Την cloud εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης και εμπορικής παρακολούθησης Epsilon Smart.

• Τις υπηρεσίες πιστοποιημένου παρόχου ηλεκτρονικής τιμολόγησης, Epsilon Digital.

• Την τεχνολογία πληρωμών Tap on Any Device της Viva.com.

Οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες τηρούν τις νομοθετικές διατάξεις και βελτιώνουν τη διαδικασία συναλλαγών με τους πελάτες τους, κερδίζοντας πολλαπλά οφέλη, όπως αδιάλειπτη μεταφορά δεδομένων, καθολική εφαρμογή σε όλους τους κλάδους, βελτιστοποίηση διαδικασιών αποδοχής πληρωμών και ασφάλεια και αξιοπιστία.

ΤΕΥΧΟΣ 560

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ