Skip to main content
29 July 2024 06:58

Dyson OnTrac™: Ακουστικά με ειδικά μαξιλαράκια αυτιών για περισσότερη άνεση

Η Dyson παρουσιάζει τα πρώτα της ακουστικά υψηλής πιστότητας, αποκλειστικά για ήχο, τα ακουστικά Dyson OnTrac™. Προσφέροντας την κορυφαία στην κατηγορία τους, ακύρωση του θορύβου, αυτά τα ακουστικά εξασφαλίζουν έως και 55 ώρες καθηλωτικής ακρόασης. Με περισσότερους από 2.000 παραμετροποιήσιμους συνδυασμούς χρωμάτων για τα εξωτερικά καλύμματα και τα μαξιλαράκια αυτιών, κάθε μαξιλαράκι αυτιού είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά απαλές μικροΐνες και αφρό υψηλής ποιότητας για απαράμιλλη άνεση και άρτια ακουστική. Οι βραχίονες με πολλαπλές περιστρεφόμενες αρθρώσεις και η τοποθετημένη μπαταρία στο headband εξασφαλίζουν ισορροπημένη κατανομή βάρους.

Με «οδηγούς» ηχείων νεοδυμίου 40mm και προηγμένη επεξεργασία ηχητικού σήματος, τα Dyson OnTrac™ εξασφαλίζουν ότι κάθε νότα και λέξη αποδίδονται με απόλυτη ακρίβεια. Τα ακουστικά αναπαράγουν συχνότητες από 6Hz έως 21.000Hz, προσφέροντας βαθιά μπάσα, ενώ μπορείτε να αισθανθείτε τις υψηλές συχνότητες. Επιπλέον, το περίβλημα του ηχείου έχει κλίση 13° προς το αυτί, εξασφαλίζοντας πιο άμεση και φυσική απόκριση του ήχου.

Με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 55 ώρες, τα Dyson OnTrac™ παρέχουν έως και δύο εβδομάδες ακρόασης, ακόμη και με ενεργοποιημένο το ANC. Οι δύο μπαταρίες ιόντων λιθίου υψηλής χωρητικότητας είναι τοποθετημένες στο headband για πιο ομοιόμορφη κατανομή του βάρους.

ΤΕΥΧΟΣ 558

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ