Skip to main content
25 June 2024 06:42

Cogent Communications και Lancom:Ένα έτος επιτυχημένης συνεργασίας!

Η Cogent Communications και η Lancom γιόρτασαν την επέτειο ενός έτους της επιτυχημένης συνεργασίας τους με μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιουνίου 2024 στο Balkan Gate Thessaloniki. Η εκδήλωση, που έγινε στο μοναδικό Carrier Neutral, Tier III Data Center της Βόρειας Ελλάδας, συγκέντρωσε συνεργάτες, εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και στελέχη των δύο εταιρειών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η κα Κατερίνα Τασούλα, Global Account Manager της Cogent Communications, και ο κος Mark Stuart, Sales Director για το ΗΒ και την Ιρλανδία. Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων, οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις πρόσφατες εξελίξεις και τα μελλοντικά σχέδια των δύο εταιρειών, ενώ τους δόθηκε η ευκαιρία για επιπλέον συνέργειες και διερεύνηση νέων επιχειρηματικών ευκαιριών, που προκύπτουν από τον μοναδικό συνδυασμό υπηρεσιών της Lancom και της Cogent.

Από την έναρξη της συνεργασίας το 2023, η Cogent Communications έχει ενισχύσει σημαντικά την παρουσία της στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διαδικτύου και δικτύωσης μέσω του Balkan Gate Thessaloniki. Η επιλογή του Balkan Gate ως σημείο παρουσίας (PoP) έχει δώσει τη δυνατότητα στους υπάρχοντες και μελλοντικούς πελάτες της Cogent να λαμβάνουν υπηρεσίες, όπως IP Transit, Dedicated Internet Access, Ethernet P2P / VPN κ.ά., με αξιοπιστία και υψηλές ταχύτητες, πλέον όχι μόνο εντός του Data Center, αλλά και όπου υπάρχει διαθεσιμότητα μέσω του ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών της Lancom.

ΤΕΥΧΟΣ 534

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ