Skip to main content
15 May 2024 06:50

Check Point και NVIDIA προστατεύουν τις επιχειρήσεις

Καθώς οι απειλές στον κυβερνοχώρο επεκτείνονται ραγδαία, οι επιχειρήσεις μπορούν να εμπιστευτούν την Check Point Software για την παροχή επιταχυνόμενων λύσεων ασφάλειας δικτύου και cloud, σε συνεργασία με την NVIDIA. Συνδυάζοντας την εμπειρία της Check Point στην προηγμένη πρόληψη απειλών με τις πρωτοποριακές πλατφόρμες επιταχυνόμενης υπολογιστικής της NVIDIA, οι επιχειρήσεις μπορούν να αποκτήσουν την καλύτερη ασφάλεια στα ταχύτερα δίκτυα. Η πολυετής συνεργασία της Check Point με την NVIDIA εκτείνεται σε τρεις βασικούς τομείς: Πρώτον, στην εξασφάλιση της υποδομής AI Cloud που τροφοδοτείται από μονάδες επεξεργασίας δεδομένων NVIDIA BlueField (DPU) για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αναπτύξουν με ασφάλεια παραγωγικές εφαρμογές AI. Δεύτερον, επιτάχυνση της ασφάλειας του δικτύου αξιοποιώντας την πλατφόρμα δικτύωσης NVIDIA ConnectX υψηλής ταχύτητας για επιθεώρηση του firewall. Τρίτον, χρησιμοποιώντας έξυπνους μεταγωγείς που τροφοδοτούνται από την πλατφόρμα NVIDIA Spectrum για την παροχή ασφάλειας δικτύου σε κλίμακα cloud στις εγκαταστάσεις.

Καθώς οι επιχειρήσεις στρέφονται όλο και περισσότερο στην τεχνητή νοημοσύνη για να προωθήσουν την καινοτομία και την ανάπτυξη τους, η διασφάλιση των συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης καθίσταται υψίστης σημασίας. Με το μεγαλύτερο μέρος της εκπαίδευσης και της εξαγωγής συμπερασμάτων AI να γίνεται στο cloud, η διασφάλιση της υποδομής AI cloud είναι κρίσιμη. Οποιαδήποτε διαταραχή στο cloud επηρεάζει την ικανότητα ανάπτυξης και ανάπτυξης εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης. Με βάση την έκθεση ασφάλειας cloud 2024 της Check Point, η διασφάλιση του cloud ήταν μια σημαντική πρόκληση. Τον τελευταίο χρόνο, το 61% των οργανισμών αντιμετώπισαν περιστατικά ασφάλειας cloud με το 21% να οδηγεί σε παραβίαση. Εντωμεταξύ, το 96% των οργανισμών εξέφρασαν προκλήσεις όσον αφορά την ικανότητά τους να διαχειρίζονται τον κίνδυνο ασφάλειας, κυρίως λόγω της έλλειψης ορατότητας σε ολόκληρο το τοπίο απειλών. Οι παραδοσιακές λύσεις ασφάλειας cloud δεν προχωρούν αρκετά στην πρόληψη απειλών σε φόρτους εργασίας πολλαπλών cloud, on-prem ή edge και δεν είναι καλά εξοπλισμένες για την προστασία δεδομένων και περιουσιακών στοιχείων από τα νέα σύνορα των κυβερνοεπιθέσεων.

Ανταποκρινόμενο σε αυτές τις προκλήσεις ασφαλείας, το Check Point AI Cloud Protect ανταποκρίνεται στις δυναμικές απαιτήσεις ασφάλειας της εποχής της τεχνητής νοημοσύνης. Σχεδιασμένο για εύκολη υλοποίηση και προσαρμοστικότητα, προσφέρει άμεση ασφάλεια με εύκολη ενσωμάτωση, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση AI.

ΤΕΥΧΟΣ 506

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ