Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

7 June 2024 06:57

Canon EOS C400: Η κάμερα που εξελίσσει την εικόνα

Η Canon επεκτείνει τη σειρά των προϊόντων της με τη μηχανή EOS C400 που διαθέτει βάση RF, καθώς και με τον φακό CN7x17 KAS T, ο οποίος σχεδιάστηκε με στόχο την αναβάθμιση των παραγωγών μεγάλης κλίμακας σε νέα επίπεδα. Ανταποκρινόμενη στις εξελισσόμενες ανάγκες της αγοράς και σχεδιασμένη με γνώμονα την ευελιξία, η EOS C400 προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση, προσαρμοσμένη ώστε να μπορεί να υποστηρίξει ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών παραγωγών, από ανεξάρτητο σινεμά, ντοκιμαντέρ και ζωντανές και εικονικές μεταδόσεις έως ηλεκτρονική συλλογή ειδήσεων.

Η EOS C400 είναι η πρώτη κάμερα Cinema EOS υψηλών προδιαγραφών με βάση RF, εγκαινιάζοντας μια νέα, πρωτοποριακή εποχή για τα προϊόντα της Canon, ιδιαίτερα στα πλαίσια του συστήματος EOS R. Με compact μέγεθος αλλά τεράστιες δυνατότητες, ο σχεδιασμός της ενσωματώνει σε ένα ευέλικτο, τετραγωνισμένο σώμα προηγμένα χαρακτηριστικά και προδιαγραφές που συνήθως συναντώνται σε μεγαλύτερες κάμερες, δίνοντας προτεραιότητα στην ευκολία χρήσης και στη λειτουργικότητα, αλλά χωρίς συμβιβασμούς στις δυνατότητες.

Η EOS C400 διαθέτει υπερσύγχρονο πολυστρωματικό αισθητήρα CMOS 6K full frame, οπίσθιου φωτισμού (BSI), με δυναμικό εύρος 16 στοπ. Αυτή η τεχνολογία βελτιώνει την αποδοτικότητα σύλληψης του φωτός και συμβάλλει στην αύξηση της ταχύτητας ανάγνωσης των σημάτων, εξασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα εικόνας. Η μηχανή ορίζει νέα πρότυπα με την τεχνολογία τριπλού βασικού ISO της Canon, η οποία δημιουργήθηκε για βέλτιστες επιδόσεις σε περιβάλλοντα με χαμηλό επίπεδο φωτισμού και παρέχει οπτικά αποτελέσματα υψηλής καθαρότητας. Με επίπεδα βασικού ISO 800, 3.200 και 12.800 κατά τη λήψη σε Canon Log 2 ή 3, οι χρήστες έχουν μεγαλύτερη ευελιξία όταν εργάζονται σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού.

ΤΕΥΧΟΣ 523

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ