Skip to main content
26 July 2024 06:56

BradyJet J7300: Νέα γενιά εκτυπωτών από την Optronics

Η Optronics Technologies S.A. παρουσίασε το νέο μοντέλο εκτυπωτή της Brady τον BradyJet J7300, με υψηλή ανάλυση 4800 pixels ανά ίντσα σε πλήρως έγχρωμη εκτύπωση. Ο εκτυπωτής BradyJet J7300 εκπροσωπεί τη νέα γενιά εκτυπωτών για εκτυπώσεις με απαιτήσεις σε χρώμα και ταχύτητα. Ο εκτυπωτής δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση με αποτέλεσμα να γίνονται όλα αυτόματα. Χάρη στην τεχνολογία LabelSense, τα υλικά που χρησιμοποιούνται για μία εκτύπωση «επικοινωνούν» μεταξύ τους με αποτέλεσμα να γίνεται αυτόματη αναγνώριση των υλικών, ρύθμιση και προσαρμογές για το τελικό αποτέλεσμα.

Ο BradyJet J7300 διαθέτει βελτιωμένη αντιστοίχιση με τις παλέτες χρωμάτων και πρότυπα σχέδια ετικετών. Το χρώμα κατ’ απαίτηση βοηθά στη μείωση σφαλμάτων και στην ανάδειξη της πληροφορίας. Επιπλέον, οι ετικέτες και τα μελάνια είναι αδιάβροχα, αντιστέκονται στις χημικές ουσίες και στα γδαρσίματα. Το κείμενο και τα barcodes σε ασπρόμαυρη εκτύπωση αποδίδονται με ακρίβεια και ευκρίνεια.

Ο BradyJet J7300 δέχεται πληθώρα υλικών για εκτύπωση και το πλάτος ετικέτας φτάνει στα 10,8 εκατοστά με δυνατότητες να εκτυπώνει από μερικές δεκάδες ετικέτες έως και 5000 ετικέτες ημερησίως. Απευθύνεται τόσο στην παραγωγή όσο και στη συσκευασία προϊόντων, όπου η έγχρωμη εκτύπωση προσφέρει ποιότητα στα προϊόντα, αλλά σε εργαστήρια, επαγγελματίες, εγκαταστάσεις ασφαλείας, βιομηχανίες κ.λπ., όπου μπορεί να εκτυπωθεί έγχρωμα ακόμα και η φωτογραφία ανθρώπων, λογότυπων εταιρειών, υλικών, συμβόλων, σημαντικών προδιαγραφών ασφαλείας προειδοποιητικών σημάνσεων κ.λπ. Ο εκτυπωτής διαθέτει τον δικό του αυτόματο κόφτη για να εξοικονομήσετε χρόνο όταν τελειώνετε μία εργασία. Επιπλέον χαρακτηριστικά:

Ανάλυση: 4800dpi.

Μέγιστο πλάτος ετικέτας: 10.8mm.

ΤΕΥΧΟΣ 557

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ