Skip to main content
5 September 2024 06:56

Bang & Olufsen Beoplay H100: Ακουστικά ανθεκτικά σε γρατζουνιές

Η Bang & Olufsen παρουσίασε τα νέα ακουστικά Beoplay H100 τα οποία είναι βελτιωμένα σχεδόν σε κάθε τομέα με ήχο απαράμιλλης ποιότητας, εξαιρετικό Active Noise Cancellation, νέα αρθρωτή κατασκευή και όμορφο σχεδιασμό που βασίζεται στα σχεδιαστικά πρότυπα της Bang & Olufsen.

Τα Beoplay H100 διαθέτουν μεταξένια και ανθεκτική στις γρατσουνιές επιφάνεια αφής και υψηλής αντοχής γυαλί στο πλάι. Μαζί με τα απτικά χειριστήρια ακριβείας και τα κουμπιά αφής, όλα τα βασικά στοιχεία ελέγχου είναι εύκολα προσβάσιμα. Το νέο αποσπώμενο εσωτερικό στήριγμα κεφαλής, με λεπτή επένδυση από πλεκτό ύφασμα, έχει σχεδιαστεί εργονομικά για να παρέχει αναπνοή και άνεση όλη την ημέρα. Ακόμα και τα μαξιλάρια των ακουστικών που καλύπτονται από μαλακό δέρμα αρνιού έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μοναδική εμπειρία. Διατίθενται σε τρεις διαχρονικές αποχρώσεις: Infinite Black, Hourglass Sand και Sunset Apricot.

Η ελαφριά και πολυτελής δερμάτινη θήκη προσφέρει εύχρηστη και κομψή φορητότητα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Όταν βρίσκονται έξω από τη θήκη και δεν φοριούνται, μπαίνουν σε λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, παρατείνοντας τον χρόνο αναμονής έως και 90 ημέρες, ενώ παραμένουν έτοιμα να ενεργοποιηθούν όταν φορεθούν. Εάν αποθηκευτούν στη θήκη, τα ακουστικά απενεργοποιούνται πλήρως, επιτρέποντας περισσότερο από ένα έτος αναμονής.

Με ειδικά κατασκευασμένους drivers τιτανίου 40 χιλιοστών που στεγάζονται πίσω από κομψές γρίλιες αλουμινίου, προσφέρουν ήχο Hi-Res, συντονισμένο από τους διάσημους tonmeisters της Bang & Olufsen. Αναβαθμίζοντας την ηχητική εμπειρία, η ομάδα αξιοποίησε την τεχνογνωσία και τις αρχές της για να δημιουργήσει ένα ακουστικό εμπνευσμένο από τα ηχεία Beolab 90 της δανέζικης εταιρείας ήχου.

Τα ακουστικά Beoplay H100 διαθέτουν μια σειρά από νέες καινοτομίες και χαρακτηριστικά που θέτουν σημεία αναφοράς στα wearables:

Απίστευτος ήχος: Τα ακουστικά Beoplay H100 αποδίδουν ήχο υψηλής ανάλυσης έως 96kHz / 24bits. Η εισαγωγή της νέας προσαρμοστικής επεξεργασίας ήχου EarSense™ της Bang & Olufsen προσφέρει μια προσωπική εμπειρία ακρόασης, προσαρμόζοντας τον ήχο στις επιθυμίες του χρήστη σε πραγματικό χρόνο.

Φυσικός ήχος μέσω του Spatial Audio: Βελτιστοποιημένο για το Dolby Atmos, την υπερσύγχρονη επεξεργασία ήχου στον χώρο και την ανίχνευση κεφαλής, τα Beoplay H100 προσφέρουν μια πιο φυσική εμπειρία ακρόασης.

Απενεργοποίηση του χάους, εστίαση στη στιγμή: Τα ακουστικά Beoplay H100 διαθέτουν 10 προσεκτικά διαμορφωμένα μικρόφωνα επιπέδου στούντιο, παρέχοντας την πιο προηγμένη λειτουργία ακύρωσης θορύβου και διαφάνειας της Bang & Olufsen.

Αυτόματη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση: Τα Beoplay H100 ανιχνεύουν αυτόματα πότε φοριούνται. Αρκεί να τοποθετηθούν και είναι έτοιμα για χρήση, χωρίς την ανάγκη αναζήτησης του κουμπιού λειτουργίας.

Γρήγορη ακρόαση: Ανασηκώνοντας ένα ακουστικό ή το κάλυμμά του με την παλάμη σε οποιοδήποτε ακουστικό, ο χρήστης μπορεί να μεταβεί από την πλήρη απομόνωση στη λειτουργία ανοικτής ακρόασης, προσφέροντας τη δυνατότητα ακρόασης του περιβάλλοντος με καθαρότητα, σαν να μην φοριούνται τα ακουστικά.

Γρήγορη φόρτιση: Έως και 5 ώρες λειτουργίας με 5 λεπτά φόρτισης. Όταν φορτιστούν πλήρως, τα ακουστικά Beoplay H100 προσφέρουν έως και 34 ώρες χρόνου αναπαραγωγής.

ΤΕΥΧΟΣ 570

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ