Skip to main content
21 June 2024 06:51

AWS και SAP δημιουργούν Cloud ERP

Η Amazon Web Services και η SAP SE διευρύνουν τη συνεργασία τους και ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, χρησιμοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία AI της Amazon, στα συστήματα ERP μέσω cloud που προσφέρει η SAP. Η συνεργασία αυτή έρχεται να απλουστεύσει την ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης σε κρίσιμες για τις επιχειρήσεις εφαρμογές, βελτιστοποιώντας την υπηρεσία RISE της SAP, μέσω της οποίας, οι εταιρείες που χρησιμοποιούν λογισμικό ERP θα μπορούν να μεταφέρουν τη δραστηριότητά τους στο cloud με ομαλό και ασφαλή τρόπο.

Η ενσωμάτωση των προηγμένων μοντέλων GEN AI του Amazon Bedrock – συμπεριλαμβανομένων των Anthropic Claude 3 και Amazon Titan – στην υποδομή AI Core της SAP θα διευρύνει τις επιχειρησιακές δυνατότητες των πελατών της SAP. Οι πελάτες της SAP θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε γλωσσικά μοντέλα LLMs υψηλής απόδοσης και άλλα θεμελιώδη μοντέλα (FMs) για τη δημιουργία εφαρμογών προσαρμοσμένων στις επιχειρηματικές τους ανάγκες, καθώς και να εκσυγχρονίσουν βασικές επιχειρηματικές διαδικασίες που βασίζονται σε λύσεις και εφαρμογές cloud της SAP.

Η χρήση των τσιπ AWS Graviton3, από τη SAP, στο SAP HANA Cloud αύξησε τις επιδόσεις και την ενεργειακή αποδοτικότητα και μείωσε τον χρόνο και τα λειτουργικά κόστη. Η συνεργασία αυτή επεκτείνεται στα τσιπ επόμενης γενιάς Graviton4, ενισχύοντας περαιτέρω την αποδοτικότητα της SAP, ενώ τα τσιπ AWS Trainium και Inferentia, που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για εργασίες τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης, θα βοηθήσουν την SAP να επιταχύνει τη διαδικασία ανάπτυξης μελλοντικών λειτουργιών SAP Business AI, διατηρώντας παράλληλα υψηλά επίπεδα ακρίβειας και αξιοπιστίας.

ΤΕΥΧΟΣ 533

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ