Skip to main content
3 September 2024 06:56

ASUS Zenbook S 16: Laptop από κεραμικό υλικό υψηλής τεχνολογίας

Η ASUS παρουσιάζει το Zenbook S 16, το πρώτο εξαιρετικά λεπτό ASUS AI PC νέας εποχής, συνδυάζοντας την απόδοση με την κομψότητα. Έχει επανασχεδιαστεί εξ ολοκλήρου, με το σώμα του να ενσωματώνει το νέο, εντυπωσιακό Ceraluminum™, ένα κεραμικό υλικό υψηλής τεχνολογίας σε χρώματα εμπνευσμένα από τη φύση. Δεν πρόκειται απλά για ένα ανθεκτικό υλικό, αλλά για ένα σύμβολο αντοχής και μοναδικότητας. Το χαμηλό βάρος, σήμα κατατεθέν των Zen, η λεία υφή, το χαρακτηριστικό χρώμα και το ζεστό άγγιγμα σας προσκαλούν σε ένα διαχρονικό ταξίδι.

Πλαισιώνει ιδανικά τον εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό, όντας ιδιαίτερα ανθεκτικό και αντέχοντας στον χρόνο. Αυτό το ASUS AI PC νέας εποχής εκμεταλλεύεται την ισχύ του πιο πρόσφατου επεξεργαστή AMD Ryzen™ AI, ενισχύοντάς τη με σύστημα αθόρυβης ψύξης. Είναι δε, σχεδιασμένο για τον on-the-go τρόπο ζωής σας, με προηγμένη οθόνη 3K ASUS Lumina OLED 16 ιντσών και επιβλητικό σύστημα ήχου έξι ηχείων.

Το Zenbook S 16 προσφέρει αθόρυβη και αποτελεσματική απόδοση, έχοντας τη δυνατότητα να προσαρμόζεται σε κάθε απαίτηση. Το προηγμένο σύστημα ψύξης του με διπλούς ανεμιστήρες, εξαιρετικά λεπτό θάλαμο ατμού και γεωμετρικό σχεδιασμό πλέγματος, προσφέρει βελτιστοποιημένη μέγιστη ισχύ (TDP) 28W χωρίς throttling, ακόμα και σε υψηλό φόρτο εργασίας, καθώς και αθόρυβη λειτουργία κάτω των 25dB σε ελαφρύ φόρτο εργασίας, χάρη στην τεχνολογία Ambient Cooling.

Η οθόνη 3K OLED HDR NanoEdge 16 ιντσών αποτυπώνει κάθε στιγμή με κορυφαία λεπτομέρεια και ζωηρά χρώματα. Πλαισιώνεται από έξι ηχεία με ενισχυμένο μπάσο και εκπληκτική πιστότητα για μία επιβλητική εμπειρία. Το Zenbook S 16 σας χαρίζει πραγματικά κινηματογραφικές εμπειρίες.

Μπορείτε να ξεχάσετε πρίζες και καλώδια και παραμείνετε παραγωγικοί όπου κι αν βρίσκεστε. Το Zenbook S 16 διαθέτει τις αντοχές που χρειάζεστε και ακόμα περισσότερες. Και όταν έρθει η ώρα της φόρτισης, η τεχνολογία USB-C Easy Charge κάνει τα πάντα εύκολα και γρήγορα.

ΤΕΥΧΟΣ 568

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ