Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

31 May 2023 06:44

Aruba Instant On για γρήγορο, ασφαλές και εύκολα διαχειρίσιμο Wifi στις ΜμΕ

Η εύκολη, γρήγορη και χωρίς διακοπές σύνδεση στο Internet συνιστά ζωτικής σημασίας ανάγκη για κάθε επιχείρηση, ανεξαιρέτως μεγέθους και εμβέλειας. Η σειρά προϊόντικών λύσεων ‘Aruba Instant On έρχεται να εκπληρώσει ακριβώς αυτή την ανάγκη, στοχεύοντας – κατά κύριο λόγο – στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. H Hewlett Packard Enterprise, σχεδίασε τη σειρά ‘Aruba Instant On’ με στόχο να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο WiFi, σε προσιτές τιμές χωρίς να απαιτούνται τέλη συνδρομών και ανανέωσης αδειών.

Η σειρά αποτελείται από ασύρματες και ενσύρματες λύσεις, Switches και Access Points, ιδανικές να λειτουργήσουν σε εσωτερικά, εξωτερικά και SOHO περιβάλλοντα και οι οποίες δύναται να καλύψουν τις απαιτήσεις δικτύου κάθε μικρής ή μεγάλης επιχείρησης.

Όσον αφορά, την κατηγορία των Switches «κορωνίδα» αποτελεί η Aruba Instant On 1960 Switch Series, η οποία, χάριν στην πιστοποιημένη τεχνολογία[KM1]  της HPΕ, εγγυάται την εύκολη και γρήγορη σύνδεση και τη δυνατότητα κοινής χρήσης συσκευών. Λειτουργώντας ως ‘plug-and-play’ με τεχνολογία PoE, οι Switches της σειράς 1960 παρέχουν απλή και αξιόπιστη σύνδεση για μικρά και οικιακά γραφεία.

Όσον αφορά τα Access Points που είναι ενσωματώσιμα σε ένα σύστημα ‘Aruba Instant On’, προσφέρουν ένα μεγάλο εύρος επιλογών για την κάλυψη κάθε «μικρής» ή «μεγάλης» ανάγκης για συνδεσιμότητα στο Internet χωρίς διακοπές, από το γραφείο μέχρι το πάρκινγκ της εκάστοτε εγκατάστασης.

Τι προσφέρει το ‘Aruba Instant On’

Τα βασικά πλεονεκτήματα ‘Aruba Instant On’ μπορούν να ταξινομηθούν ως εξής:

Εύκολο Set Up και διαχείριση: Για την εγκατάσταση και ρύθμιση δεν απαιτείται η πρόσληψη κάποιου tech expert, καθώς τo αρχικό setting ενός συστήματος ‘Aruba Instant On’ πραγματοποιείται μέσα από λίγα «clicks», ενώ και η συνολική διαχείριση και παρακολούθηση του εγκαταστημένου δικτύου γίνεται εύκολα και γρήγορα από ένα smartphone με λογισμικό iOS ή Android. Την εφαρμογή για τα κινητά μπορείτε να την κατεβάσετε πατώντας στο επισυναπτόμενο link για iOS και Android.

Γρήγορη ταχύτητα Ιnternet: Χάρη στην αυτόματη δρομολόγηση δεδομένων, το σύστημα δικτύου ‘Aruba Instant On’ εγγυάται ταχύτατη ανταπόκριση σήματος. Η δυνατότητα αυτόματων ενημερώσεων λογισμικού διατηρούν το Wi-Fi μόνιμα σε ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες, ενώ εάν και εφόσον εντοπιστεί σφάλμα, το δίκτυό αυτορυθμίζεται μόνο του, χωρίς να δημιουργούνται χρονικές καθυστερήσεις.

Εγγυημένη ασφάλεια: Ταυτόχρονα με τη χορήγηση του ‘Aruba Instant On’, περιλαμβάνεται εγγύηση αναβαθμισμένης εταιρικής προστασίας χωρίς περιττά κόστη. Το πρωτόκολλο ασφαλείας που περιλαμβάνεται επιτρέπει – μεταξύ άλλων – τον εύκολο διαχωρισμό της κίνησης επιχειρήσεων και εργαζομένων από την κίνηση πελατών και τον αποκλεισμό πιθανώς κακόβουλων ιστοτόπων / εφαρμογών.

Στο promo βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να διαπιστώσετε μόνοι σας τα παρεχόμενα οφέλη του ‘Aruba Instant On’.

https://www.youtube.com/watch?v=BI4p6rZzmW8

Λύση στα χρόνια προβλήματα μιας επιχείρησης:

Σε πιο πρακτικό επίπεδο, το ‘Aruba Instant On’ έρχεται να προσφέρει καθοριστικές λύσεις στα καθημερινά ζητήματα δυσλειτουργίας που «βασάνιζαν» τις επιχειρήσεις και ειδικότερα τις μικρομεσαίες. Ενδεικτικά, μερικά από τα σενάρια προβλημάτων που εγγυάται πως θα καλύψει το ‘Aruba Instant On’ είναι τα εξής:

Νεκρές Ζώνες στο δίκτυο Wifi:

Η τεχνολογία Smart mesh Wi-Fi που χρησιμοποιεί το ‘Aruba Instant On’ αξιοποιεί πολλαπλά σημεία πρόσβασης Wi-Fi που επικοινωνούν μεταξύ τους και δύναται να καλύψουν μια επιχείρηση με ισχυρό σήμα από «άκρη σε άκρη». Είτε χρειάζεται κάλυψη αποκλειστικά εσωτερικών χώρων, οπότε και συνίσταται η επιλογή εσωτερικών access points, είτε απαιτείται η συμπερίληψη εξωτερικών χώρων, οπότε και απαιτείται η προσθήκη access point εξωτερικού χώρου με το ‘Aruba Instant On’ η δημιουργία νεκρών ζωνών αποτελεί «παρελθόν».

Προβλήματα φόρτωσης βιντεοκλήσεων:

Όπως είναι ευκόλως αντιληπτό, μερικές από τις πλέον σημαντικές εργασίες σε μια επιχείρησή πραγματοποιούνται μέσω φωνητικών κλήσεων και βιντεοκλήσεων. Τα προβλήματα αργής ή διακοπτόμενης σύνδεσης, ιδιαίτερα, όσον αφορά τις δεύτερες είναι ιδιαιτέρως συνήθη. Το ‘Aruba Instant On’ παρέχει μέγιστη απόδοση για ένα τεράστιο εύρος ζώνης, εγγυώντας με τον τρόπο αυτό βέλτιστο αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια των κλήσεων, ενώ ταυτόχρονα παραχωρεί αυτομάτως προτεραιότητα στις ‘κρίσιμες’ για την επιχείρηση κλήσεις.

Κίνδυνοι παραβίασης της ασφάλειας δικτύου:

Το ‘Aruba Instant On’ διαθέτει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου παραβίασης των διαπιστευτηρίων σύνδεσης χρήστη. Το 2FA παρέχει ένα πρόσθετο επίπεδο προστασίας – διασφαλίζοντας ευαίσθητες πληροφορίες πελατών και εργαζομένων, αποτρέποντας έτσι τους εισβολείς από την απομακρυσμένη πρόσβαση στο δίκτυό σας.

  • Διαχείριση και προσθήκη πολλαπλών συσκευών:

Η προσθαφαίρεση συσκευών σε ένα δίκτυο και η διαχείριση πολλών και διαφορετικών συσκευών, μπορεί να συνιστά καθημερινή «πρόκληση» για τις επιχειρήσεις, ειδικά για τις ΜμΕ που πιθανώς δεν διαθέτουν τμήμα ΙΤ support. Με το ‘Aruba Instant On’, τόσο η αρχική ρύθμιση όσο και η προσθαφαίρεση χρηστών γίνεται εντός λίγων λεπτών μέσω της εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνο του διαχειριστή.

Εάν χρειαστεί η διεύρυνση του δικτύου μιας επιχείρησης και η επέκταση της περιοχής κάλυψης του Wi-Fi, η προσθήκη νέων access point σε ένα υπάρχον σύστημα Aruba Instant On μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα καθώς δύναται η διαχείρισης έως και 50 access points και switches. Φυσικά, ακόμα, παρέχεται η δυνατότητα επέκταση των ενσύρματων συνδέσεων σε κάμερες ασφαλείας, VoIP, συστήματα POS κλπ.

Το ‘Aruba Instant On’ ιδανικό για κάθε επιχειρηματικό τομέα:

Το σύστημα ‘Aruba Instant On’ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ πεδίο εφαρμογών και χρήσεων. Μερικές από τις βασικές κατηγορίες που μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές του παρατίθενται παρακάτω:

Επιχειρήσεις εστίασης και τουριστικά καταλύματα:

Για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης και του τουρισμού, η ικανοποιητική συνδεσιμότητα σε δίκτυο Wi-Fi και η ασφάλεια αυτού συνιστούν κρίσιμες συνθήκες. Η παροχή ολοκληρωμένων ψηφιακών συστημάτων για διάφορες καθημερινές λειτουργίες όπως χρηματικές συναλλαγές (PoS), καταβολή μισθοδοσίας και απογραφή προϊόντων κρίνεται απαραίτητη. Το ‘Aruba Instant On’ κρίνεται ιδανικό για τις επιχειρήσεις αυτές, καθώς – μεταξύ άλλων – προσφέρει μια οικονομικά αποδοτική και εύκολη στη διαχείριση λύση Wi-Fi η οποία υποστηρίζει διάφορες εξωτερικές συσκευές όπως κάμερες ασφαλείας, τερματικά PoS, πινακίδες ψηφιακής σήμανσης. εξωτερικές πύλες Wi-Fi για παροχή hotspot κ.α..

Επαγγελματικά γραφεία:

Για την απρόσκοπτη καθημερινή λειτουργία ενός σύγχρονου επαγγελματικού γραφείο, απαιτείται ένα ισχυρό ασύρματο δίκτυο που μπορεί να εγγυηθεί την υψηλή απόδοση πολλών και διαφορετικών ηλεκτρονικών συσκευών. Το ‘Aruba Instant On’ προσφέρει υψηλή ταχύτητα σύνδεσης και μπορεί να τροφοδοτήσει ταυτόχρονα συσκευές όπως access points, έξυπνα συστήματα ασφαλείας, Η/Υ, laptop κ.ο.κ.. Οι δυνατότητες που προσφέρει το ‘Aruba Instant On’ σηματοδοτούν πως όσες συσκευές και αν απαιτούνται σε ένα επιχειρηματικό δίκτυο, αυτές μπορούν να λειτουργήσουν ομαλά ενώ τα εταιρικά δεδομένα παραμένουν ασφαλή.

Ανάλογα με το μέγεθος και τα καθήκοντα της επιχείρησής σας μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο site για το ‘Aruba Instant On’ για να βρείτε την πλέον αποδοτική λύση δικτύωσης για τη δικιά σας επιχείρηση, πατώντας εδώ.

Για την αγορά του συστήματος ‘Aruba Instant On’ μπορείτε να πατήσετε εδώ.


Τεύχος 296

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ