Skip to main content
12 December 2022 07:54

APC NetShelter Rack PDU: Μεγαλύτερη ευελιξία και σιγουριά για τα Data Centers

Η Schneider Electric κυκλοφόρησε το APC NetShelter Rack PDU, το οποίο παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία για τα data centers. Το προηγμένο APC NetShelter Rack PDU επιτρέπει στις ομάδες να υποστηρίζουν έως και διπλάσιο αριθμό συσκευών και αύξηση έως και 50% στις ανάγκες ισχύος, ενώ παράλληλα απλοποιεί τις διαδικασίες εγκατάστασης και αφαιρεί τις εικασίες από την επιλογή PDU για μελλοντικές ανανεώσεις ΙΤ.

Ο σχεδιασμός πρίζας του προηγμένου APC NetShelter Rack PDU αποφεύγει δαπανηρές αλλαγές της διάταξης στα rack PDUs. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά PDUs με σταθερό αριθμό μεμονωμένων εξόδων, οι νέες πρίζες συνδυασμού 4-σε-1 (για C13, C19, C15 ή/και C21), απλοποιούν την επιλογή, διευκολύνουν και επιταχύνουν την εγκατάσταση και παρέχουν μεγαλύτερη ευελιξία για την υποστήριξη μελλοντικών τροποποιήσεων. Επιπλέον, οι έγχρωμες πρίζες καθιστούν το PDU πιο διαισθητικό και πιο εύκολο στη χρήση, καθώς το χρώμα της πρίζας ταιριάζει με τον ανάντη διακόπτη κυκλώματος με τον οποίο συνδέεται. Η εναλλασσόμενη διάταξη των πριζών επιτρέπει μεγαλύτερη οργάνωση και διαχείριση καλωδίων τροφοδοσίας των συσκευών που είναι εγκατεστημένες στο IT rack, γεγονός που επιταχύνει την εγκατάσταση και αξιοποιεί καλύτερα τον χώρο του rack, με αποτέλεσμα τη μείωση της πιθανότητας ανθρώπινου σφάλματος και την αυξημένη διαχείριση της ροής αέρα.

Το προηγμένο APC NetShelter Rack PDU περιλαμβάνει μοντέλα που μπορούν να υποστηρίξουν έως και 43,5kW σε ενιαία διάταξη πλάτους PDU (56mm/ 2,2″) για να καλύψουν τις αυξανόμενες απαιτήσεις ισχύος ανά rack. Αυτή η αύξηση έως και 48 πριζών όχι μόνο αποτρέπει την προσθήκη περισσότερων PDUs σε υπάρχοντα rack, καθώς αυξάνεται η πυκνότητα, αλλά υποστηρίζει επίσης τις αυξανόμενες τάσεις στα ψηλότερα racks για τη μεγιστοποίηση του αποτυπώματος rack των σύγχρονων data centers.

Περιλαμβάνει, επίσης, πέντε βασικές βελτιώσεις για τη διατήρηση της συνέχειας και τη μείωση του χρόνου διακοπής λειτουργίας, όπως:

• Κάρτα διαχείρισης live Swappable Network (NMC), η οποία διατηρεί το IT σε λειτουργία ακόμη και κατά τη συντήρηση της οθόνης PDUs σε ένα συμβάν ισχύος.

• Κοινή χρήση display module power που αξιοποιεί παρακείμενη ισχύ NMC για να συνεχίσει να παρέχει πρόσβαση χρήστη σε δεδομένα PDU και να διατηρεί λειτουργίες σε περίπτωση συμβάντος ισχύος στο ανάντη PDU.

•Η θερμοκρασία λειτουργίας 60°C / 140°F μειώνει τον κίνδυνο αστοχίας κατά τη λειτουργία σε θερμότερα περιβάλλοντα υψηλής πυκνότητας, όπως HPC ή data centers με υψηλότερα σημεία ρύθμισης θερμοκρασίας για πρωτοβουλίες απόδοσης ψύξης.

• Δύο θύρες δικτύου για αυξημένη ορατότητα των ζητημάτων δικτύου που επιτρέπουν στις εφαρμογές collocation να χρησιμοποιούν μία θύρα δικτύου για παρακολούθηση του PDU και να παρέχουν την άλλη στον πελάτη τους, ώστε να δικτυωθεί και να παρακολουθεί.

•Υποστήριξη για έως και οκτώ περιβαλλοντικούς αισθητήρες που επιτρέπουν μεγαλύτερη ικανότητα παρακολούθησης και προστασίας των συσκευών PDU και IT από πιθανές βλάβες που σχετίζονται με το περιβάλλον.

Τεύχος 191

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ