Skip to main content
1 August 2024 06:58

Akubela HyPanel Ultra: Εξελίξτε την έξυπνη κατοικία σας

Η Akubela φέρνει την τεχνολογία στην καρδιά του σπιτιού σας με το HyPanel Ultra, ένα ακόμα εκπληκτικά έξυπνο πάνελ ελέγχου που συνδυάζει την απόλυτη απόδοση και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, όλα σε ένα διακριτικό και κομψό design. Με περηφάνεια η PartnerNET παρουσιάζει το HyPanel Ultra, προσφέροντας ένα εκλεπτυσμένο σύστημα ελέγχου που συνδυάζει αισθητική, τεχνολογία και λειτουργικότητα για το σπίτι σας.

Από τον φωτισμό μέχρι τις σκιάσεις, το κλίμα, την ατμόσφαιρα, τη θερμοκρασία, τα μέσα ενημέρωσης, τις κάμερες και τα συστήματα συναγερμού, μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα, όλα μέσω του HyPanel Ultra. Λειτουργεί ως ένα υπέρτατο κέντρο σύνδεσης για το έξυπνο σπίτι σας.

Το Ultra υποστηρίζεται από εξαιρετική απόδοση συστήματος, επιτρέποντας άψογο multitasking, ομαλές μεταβάσεις μεταξύ σελίδων, εκτενή αποθήκευση δεδομένων και εγκατάσταση επιπλέον εφαρμογών. Διαθέτει έναν ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή 64-bit, με υψηλή συχνότητα έως 1.8GHz, προηγμένη GPU, VPU και NPU 1T για εμπειρία πλούσια σε απόδοση και ενισχυμένη μνήμη RAM 4GB και αποθηκευτικό χώρο 32GB για εντυπωσιακή δυνατότητα επέκτασης του συστήματος.

Tο HyPanel Ultra προσφέρει κάθε λεπτομέρεια με κρυστάλλινη ευκρίνεια και ζωντάνια στην 10 ιντσών οθόνη του, με ανάλυση 2K και φωτεινότητα 350nits. Το μέγεθός του είναι εύχρηστο, παρόμοιο με αυτό ενός tablet, και οι χρήστες απολαμβάνουν μια πιο εμβληματική οπτική εμπειρία και βελτιωμένη χρηστικότητα με περισσότερο περιεχόμενο σε μία μόνο οθόνη.

Τέλος, το Ultra διαθέτει μια σειρά φυσικών διεπαφών, τη δύναμη του Android 12 OS και ευέλικτη ασύρματη συνδεσιμότητα, εξασφαλίζοντας ομαλή και αποτελεσματική ενσωμάτωση με διάφορα υπάρχοντα λογισμικά αυτοματισμού. Ο έλεγχος του HyPanel Ultra υποστηρίζεται τόσο από την εφαρμογή Akubela, όσο και από άλλα πάνελ της Akubela. Τεχνικές προδιαγραφές:

Μοντέλο: PH81-ST.

Τροφοδοσία: 12-24 V DC.

Δίκτυο: Wi-Fi 6 2.4G/5G & Bluetooth 5.0 & ZigBee 3.0 & ETH.

Υλικό: Μέταλλο.

Μέγεθος οθόνης: 10.36”.

Ανάλυση οθόνης: 2000×1200 pixels.

Ενσωματωμένοι αισθητήρες: Αισθητήρες πλησιέστερης απόστασης, φωτός, θερμοκρασίας και υγρασίας.

Κάμερα: Κάμερα 5MP με κουρτίνα ιδιωτικότητας.

Εργασιμότητα υγρασίας: 10%~90% RH, χωρίς συμπύκνωση.

Θερμοκρασία λειτουργίας: -10°C ~ 50°C.

Θερμοκρασία αποθήκευσης: -20°C ~ 70°C.

Τα προϊόντα της Akuvox αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την εταιρεία PartnerΝΕΤ.

ΤΕΥΧΟΣ 561

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ