Skip to main content
22 July 2024 06:55

Akubela HyPanel Supreme: Smart Home Touch Panel για μοναδική εμπειρία έξυπνης διαβίωσης

Η Akubela συνεχίζει να καινοτομεί και προσθέτει στην γκάμα των προϊόντων της το νεότερο και πιο λαμπερό προϊόν της, το HyPanel Supreme. Αυτό το πρωτοποριακό Smart Home Touch Panel το παρουσιάζει η PartnerNET και συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία με κομψό σχεδιασμό, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία έξυπνης διαβίωσης.

Το HyPanel Supreme υποστηρίζει την τεχνολογία ελέγχου με κινήσεις των χεριών. Με απλές κινήσεις των χεριών ή χειρονομίες, μπορείτε να ελέγχετε το έξυπνο σπίτι σας εύκολα και αποτελεσματικά. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη λειτουργία για χειρονομίες, όπως είναι η κίνηση προς τα πάνω και προς τα κάτω. Ο έλεγχος χωρίς αφή είναι δυνατός, ακόμα και με μη καθαρά χέρια λόγω διάφορων οικιακών εργασιών. Η ακριβής αναγνώριση χειρονομιών λειτουργεί ακόμα και όταν φοράτε γάντια, ενώ η αναγνώριση βασισμένη σε αισθητήρες εξαλείφει τις ανησυχίες για την ιδιωτικότητα που σχετίζονται με την αναγνώριση μέσω κάμερας.

Συμπληρωματικά, η ενσωματωμένη κάμερα 5MP διαθέτει κλείστρο, εξασφαλίζοντας την ηρεμία σας σχετικά με τα δεδομένα και την ιδιωτικότητα, ενώ απολαμβάνετε λειτουργίες κάμερας, όπως είναι η βιντεοπαρακολούθηση των συνθηκών του σπιτιού σας, βιντεοκλήσεις μέσω της εφαρμογής Akubela και επικοινωνία από δωμάτιο σε δωμάτιο μεταξύ των panels.

Το HyPanel Supreme προσφέρει μια ανώτερη οπτική εμπειρία με μεγάλη λειτουργική επιφάνεια σε μία οθόνη και βελτιωμένη ακρίβεια και ρεαλισμό του UI, επιτρέποντάς σας να αλληλεπιδράτε με διάφορες συσκευές και συστήματα. Προσφέρει πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας, όπως είναι οι φυσικές διεπαφές, η ισχύς του Android 12 OS και η ευέλικτη ασύρματη συνδεσιμότητα. Χάρη σε αυτά, η ενσωμάτωση διαφόρων συσκευών και λογισμικών αυτοματισμού γίνεται παιχνιδάκι.

Στην καρδιά του HyPanel Supreme βρίσκεται ένας ισχυρός πυρήνας που εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση συστήματος, multitasking, ομαλές μεταβάσεις μεταξύ σελίδων, περισσότερο αποθηκευτικό χώρο και εγκατάσταση επιπλέον εφαρμογών.

Το HyPanel Supreme της Akubela προσφέρει μια επαναστατική εμπειρία έξυπνης διαβίωσης, συνδυάζοντας προηγμένη τεχνολογία, εξαιρετική απόδοση και κομψό σχεδιασμό. Με δυνατότητες όπως ο έλεγχος με χειρονομίες, η ανώτερη οπτική εμπειρία, η απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και η υψηλή απόδοση, το HyPanel Lux είναι η τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να ζήσουν στο μέλλον της έξυπνης διαβίωσης σήμερα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Κωδικός: PHX1-ST.

Power Supply: 12-24V DC.

Network: Wi-Fi6 2.4G/5G & Bluetooth 5.0 & ZigBee 3.0 & ETH.

Υλικό κατασκευής: Μεταλλικό.

Μέγεθος οθόνης: 12.35”.

Ανάλυση οθόνης: 2560×1600 pixels.

Αισθητήρες: Αναγνώρισης χειρονομιών, εγγύτητας, φωτός, θερμοκρασίας και υγρασίας.

Ενσωματωμένη κάμερα: 5-megapixel κάμερα με κλείστρο απορρήτου.

Εγκατάσταση: EU/UK/US backbox.

Επίπεδα υγρασίας για τη λειτουργία του: 10%~90%RH, χωρίς συμπύκνωση.

Θερμοκρασία λειτουργίας: -10°C~50°C.

Θερμοκρασία αποθήκευσης: -20°C~70°C.

Τα προϊόντα της Akubela αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την εταιρεία PartnerΝΕΤ.

ΤΕΥΧΟΣ 553

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ