Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

4 September 2024 06:47

AI VA της IntelexVision στις λύσεις της Konica Minolta Ελλάδος

Η Konica Minolta Ελλάδος ανακοινώνει τη νέα της στρατηγική συνεργασία με την IntelexVision. Η συνεργασία αυτή θέτει ένα πολύ σημαντικό ορόσημο στην αναβάθμιση των λύσεων φυσικής ασφάλειας που απευθύνονται σε όλες τις κάθετες αγορές και βιομηχανίες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Με τη συνεργασία αυτή, η Konica Minolta Ελλάδος θα ενοποιήσει τα τελευταίας γενιάς AI video analytics της IntelexVision στις λύσεις που ήδη υλοποιεί. Η συνεργασία αυτή στοχεύει να αλλάξει την αντίληψη της προσέγγισης σε έργα φυσικής ασφάλειας με τη χρήση της τεχνολογίας ΑΙ για την ολιστική αναβάθμιση της αποδοτικότητας, μεγιστοποιώντας την ακρίβεια των προτεινόμενων λύσεων.

Η συνεργασία αυτή αναμένεται να αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο τα πλεονεκτήματα χρήσης συστημάτων και λύσεων φυσικής ασφάλειας, με πιο σημαντικά την εξαιρετικά αναβαθμισμένη δυνατότητα επιτήρησης, τη μείωση του κόστους αγοράς και λειτουργίας και φυσικά, την ενισχυμένη δυνατότητα ανάλυσης παραγόμενων δεδομένων για την καλύτερη και πιο άμεση λήψη σωστών αποφάσεων.

ΤΕΥΧΟΣ 569

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ