Skip to main content
16 October 2024 06:56

Adam Audio H200: Ακουστικά από ανακυκλώσιμα υλικά

Η Adam Audio ανακοινώνει την άφιξη των καινούριων ακουστικών κλειστού τύπου H200. Ο σχεδιασμός των ακουστικών H200 έγινε από την R&D ομάδα της Adam, σε συνεργασία με κορυφαίους μηχανικούς ακουστικών του χώρου. Τα PEEK διαφράγματα 40mm των drivers μαζί με την καινοτόμο διαχείριση της ροής του αέρα, δίνουν καλύτερη ποιότητα ήχου.

Με γνώμονα τη χρήση δεκαετιών και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες, η διαμόρφωση του μοντέλου και τα υλικά κατασκευής έπαιξαν σημαντικό ρόλο κατά τη διαδικασία σχεδιασμού. Τόσο τα μαξιλαράκια των ακουστικών όσο και τα μαξιλαράκια της στέκας μπορούν να αντικατασταθούν γρήγορα και εύκολα, ενώ το ανθεκτικό τους καλώδιο μπορεί να συνδεθεί και στις δύο πλευρές του. Η συσκευασία είναι κατασκευασμένη από χαρτί, ενώ το περίβλημα των drivers από 85% ανακυκλώσιμο πλαστικό ABS. Στην συσκευασία περιλαμβάνεται υψηλής ποιότητας τσάντα μεταφοράς.

Ένα από τα πλεονεκτήματα των ακουστικών H200 είναι το Adam Audio Headphone Utility DAW plugin, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Sonnox. Το συγκεκριμένο προσφέρει μια σειρά από εργαλεία βελτιστοποίησης του H200, καθώς και τη λειτουργεία Externalization που χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνικές για την καλύτερη μετάφραση των μίξεων από τα monitor στα ακουστικά.

ΤΕΥΧΟΣ 599

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ