Skip to main content
26 July 2024 06:46

Adacom και Byte Computer υποστηρίζουν το Fortinet Security Day

Η Adacom ανακοινώνει ότι μαζί με την Byte Computer S.A. θα είναι Platinum Sponsors στο πιο πολυαναμενόμενο συνέδριο cybersecurity της χρονιάς, το Fortinet Security Day, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στην Αθήνα στις 16 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 9:00 π.μ.

Μπορούμε σήμερα να προβλέψουμε τις μελλοντικές απειλές από τον κυβερνοχώρο και να προστατεύσουμε τα ψηφιακά μας περιουσιακά στοιχεία; Οι ειδικοί ασφαλείας της Fortinet θα απαντήσουν σε αυτά τα ερωτήματα κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεών τους. Θα καταλήξουν σε παραδείγματα υφιστάμενων υλοποιήσεων που έχουν γίνει σε πελάτες της, θα παρουσιάσουν δοκιμασμένες μεθόδους στην καταπολέμηση των κυβερνοεγκληματιών και θα επιδείξουν τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους προστασίας από απειλές που διευκολύνονται από την απομακρυσμένη εργασία και τα ψηφιακά περιβάλλοντα.

Εάν είστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια του δικτύου ή των συστημάτων παραγωγής της εταιρείας σας, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν εκθέτετε την εταιρεία σε παραβιάσεις της ασφάλειας και, κατά συνέπεια, σε σημαντικές οικονομικές απώλειες και απώλειες εικόνας, τότε αυτό το συνέδριο είναι απαραίτητο για εσάς.

Για να μάθετε περισσότερα και να εξασφαλίσετε τη θέση σας σήμερα, πατήστε εδώ.

ΤΕΥΧΟΣ 557

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ