Skip to main content
25 July 2024 06:46

Accenture LearnVantage για μεγαλύτερη επιχειρηματική αξία

Η Accenture ανακοίνωσε πρόσφατα την Accenture LearnVantage με στόχο να παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνολογικής εκπαίδευσης και κατάρτισης που θα τους βοηθήσουν να επανεκπαιδεύσουν και να αναβαθμίσουν τις δεξιότητες των ανθρώπων τους σε θέματα τεχνολογίας, δεδομένων και τεχνητής νοημοσύνης, ώστε να επανεφεύρουν τους οργανισμούς τους και να επιτύχουν μεγαλύτερη επιχειρηματική αξία.

Η νέα αυτή υπηρεσία έχει σχεδιαστεί με στόχο να βοηθήσει τις ηγετικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους της οικονομίας, καθώς και τις κυβερνήσεις, να εντοπίζουν γρήγορα τα κενά δεξιοτήτων που προκύπτουν από την τεχνολογική πρόοδο και στη συνέχεια, να παρέχει την κατάλληλη εκπαίδευση για την κάλυψη αυτών των κενών με ταχύτητα και σε μεγάλη κλίμακα. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει την παροχή εξατομικευμένων εμπειριών μάθησης με προσανατολισμό σε ένα ευρύ φάσμα τεχνικών και διοικητικών στελεχών, από εκπαίδευση σε θέματα τεχνητής νοημοσύνης, δεδομένων, cloud και κυβερνοασφάλειας για στελέχη ΙΤ μέχρι εκπαίδευση σε θέματα GenAI για μέλη ΔΣ και ανώτατα διοικητικά στελέχη.

Η εταιρεία θα επενδύσει 1 δισ. δολάρια στην Accenture LearnVantage σε διάστημα τριών ετών και θα εξαγοράσει την Udacity για να ενισχύσει τη βαθιά εμπειρία της σε θέματα εκπαίδευσης και κατάρτισης προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για τεχνολογικές δεξιότητες, συμπεριλαμβανομένης της GenAI. Σύμφωνα με έρευνα της Accenture, τα διοικητικά στελέχη των επιχειρήσεων δηλώνουν ότι η κύρια πρόκληση που αντιμετωπίζουν είναι η αδυναμία τους να αναβαθμίσουν τις δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού τους, ενώ 51% των οργανισμών διαπιστώνει ήδη τις αρνητικές επιπτώσεις από την έλλειψη δεξιοτήτων στον τομέα της πληροφορικής. Επιπλέον, 94% των εργαζομένων δηλώνει ότι επιθυμεί να μάθει νέες δεξιότητες για να συνεργαστεί με την GenAI, αλλά μόνο 5% των οργανισμών παρέχει σχετική εκπαίδευση.

ΤΕΥΧΟΣ 556

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ