Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

4 July 2022 06:50

Η OPPO ξεκινάει τη δραστηριοποίησή της στην ελληνική αγορά

Η OPPO εισέρχεται στην ελληνική αγορά, έχοντας ως στόχο να εξελιχθεί σε ένα εκ των κορυφαίων brands στις προτιμήσεις των καταναλωτών και στην Ελλάδα.

Η είσοδος της εταιρείας ξεκινά σήμερα, 4 Ιουλίου, με τη διάθεση των νέων smartphones – Find X5 Pro, Reno7 Lite 5G και OPPO A96 – σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες ειδών τεχνολογίας.

Επιπλέον, η OPPO λανσάρει στην ελληνική αγορά και τα true wireless ακουστικά Enco Air2 και Enco Buds, τα οποία προσφέρουν υψηλής ποιότητας ήχο και μεγάλης αντοχής μπαταρία.

Η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει στη σύσταση τοπικού γραφείου, το οποίο είναι υπεύθυνο για όλες τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα. Στόχος της OPPO είναι να αποσπάσει μερίδια αγοράς αντίστοιχα με εκείνα που έχει σε διεθνές επίπεδο και να διευρύνει σταδιακά την γκάμα που θα διαθέτει στην ελληνική αγορά προϊόντων τεχνολογίας.

«Έχοντας αποδείξει ότι μπορούμε να μετατρέπουμε καινοτόμες ιδέες σε προϊόντα, εκτιμούμε ότι η Ελλάδα θα εξελιχθεί σε μία σημαντική αγορά για την OPPO», αναφέρει ο Mars Cui, Γενικός Διευθυντής της OPPO για την Ελλάδα και την περιοχή των Βαλκανίων. «Δεσμευόμαστε να αξιοποιήσουμε το ανθρώπινο ταλέντο που υπάρχει στην Ελλάδα, προκειμένου να αναπτύξουμε και να επεκτείνουμε το brand μας. Η διάθεση ενός αρκετά διευρυμένου χαρτοφυλακίου προϊόντων και οι στρατηγικές συνεργασίες με παρόχους και αλυσίδες λιανικής διασφαλίζουν ότι θα παρουσιάσουμε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης», επισημαίνει ο ίδιος.

Τεύχος 101

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ