Skip to main content
1 July 2022 06:49

Η Olympia Electronics χορηγός στην ετήσια Γ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Η.

Η Olympia Electronics συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά ως χορηγός στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η). Οι εργασίες της Συνέλευσης πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 στο ξενοδοχείο ATHENAEUM INTERCONTINENTAL ATHENS και συμμετείχαν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι από όλα τα Σωματεία και τα Μέλη της Ομοσπονδίας από όλη την Ελλάδα.

Η Τακτική Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με την προετοιμασία και το πρόγραμμα των χορηγών, συνεχίστηκε με την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης και τέλος με την Παράθεση Δείπνου. Από την Οlympia Electronics παρευρέθηκαν ο Διευθυντής του Υποκαταστήματος Αθηνών, κος Σπύρος Κάφαλης, ο οποίος μίλησε για την πορεία, τις ανάγκες του κλάδου και την κοινή πορεία του κλάδου και της Olympia Electronics, καθώς και οι Μηχανικοί Πωλήσεων, κος Τάσος Δημακόπουλος και κος Αστέρης Αστερίου.

Το κύρος της διοργανώτριας ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Τ-PRESS και οι συμμετέχοντες οδήγησαν σε μία ακόμη πετυχημένη Συνέλευση, μέσα σε ένα κλίμα αισιοδοξίας για τον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού.

Τεύχος 100

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ