Skip to main content
30 June 2022 06:48

IFA 2022: Ξεπερνούν το 80% οι κρατήσεις των εκθεσιακών χώρων

Του Στάθη Ασπιώτη

Από τις 2 έως τις 6 Σεπτεμβρίου στην IFA 2022, πολλά γνωστά brand καταναλωτικών και οικιακών ηλεκτρονικών ειδών θα παρουσιάζουν τις καινοτομίες και τα νέα προϊόντα τους στις αίθουσες της Έκθεσης Βερολίνου.

Καταλαμβάνοντας περισσότερες από 30 Hall και πολλές ειδικές μίνι-εκθέσεις, η IFA 2022 θα «γεμίσει» τους ιστορικούς εκθεσιακούς χώρους στην καρδιά του Βερολίνου. Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, η IFA στόχο έχει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της και πάλι ως η κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο για καταναλωτικά και οικιακά ηλεκτρονικά είδη. Γνωστά brands από όλο τον κόσμο και όλα τα μέρη του κλάδου έχουν πλέον επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση, αναφέρουν οι διοργανωτές σε ανακοίνωσή τους.

Υπενθυμίζουμε ότι τα προηγούμενα δύο έτη η IFA δεν διεξήχθη λόγω της πανδημίας COVID-19, ενώ ειδικά το 2021 η Έκθεση ακυρώθηκε αμέσως μετά από την επίσημη ανακοίνωσή της. Φέτος οι διοργανωτές εμφανίζονται περισσότερο αισιόδοξοι και, όπως προκύπτει από τις επίσημες ανακοινώσεις τους, και οι κατασκευαστές.

«Με τέτοια ποικιλία και αντικατοπτρίζοντας ολόκληρη την αγορά, ανοίγουμε τον δρόμο για μια επιτυχημένη έκθεση τόσο για εκθέτες όσο και για επισκέπτες», δήλωσε ο Kai Mangelberger, Διευθυντής, IFA 2022. «Το γεγονός ότι ο αριθμός των εκθετών έχει επιστρέψει στα προ πανδημίας επίπεδα, με τη Samsung στο CityCube Berlin, την Panasonic στο Hub 27 και την LG στο Hall 18, για παράδειγμα, και με την περιοχή Household Appliances σχεδόν πλήρως κρατημένη, όπου εταιρείες, όπως οι Bosch, Haier, Miele και Siemens βρίσκονται στα νότια επίπεδα, φανερώνει ότι οι προσδοκίες για την IFA 2022 είναι υψηλές».

Με το IFA Virtual, η Messe Berlin εγκαινιάζει ήδη μια νέα πλατφόρμα B2B τον Ιούλιο για τη διευθέτηση επισκέψεων σε εμπορικές εκθέσεις, τη δικτύωση και την εύρεση πληροφοριών. Θα περιέχει επίσης μια ολοκληρωμένη λίστα εκθετών και τα κυριότερα προϊόντα. «Είναι ευχάριστη έκπληξη οι πολλές εγγραφές που εξακολουθούν να γίνονται τελευταία στιγμή. Θα εργαστούμε στους καταλόγους των εκθετών και τα πλάνα διάταξης στις αίθουσες μέχρι την τελευταία στιγμή, για να εξασφαλίσουμε μια θέση για κάθε εκθέτη και να τελειοποιήσουμε το εσωτερικό της κάθε αίθουσας για τους επισκέπτες», είπε ο Mangelberger.

Άλλα τμήματα, συμπεριλαμβανομένου του SHIFT Mobility και του IFA Global Markets, θα καταλάβουν επιπλέον αίθουσες στη Messe Berlin.

«Η συμμετοχή του κλάδου στην IFA 2022 είναι υψηλή. Ως εκ τούτου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε ξανά τους συνεταιρισμούς λιανικής που εκπροσωπήθηκαν σε προηγούμενες εκδηλώσεις και που συμμετέχουν με τα δικά τους περίπτερα».

Τεύχος 99

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ