Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

29 June 2022 06:46

30 εκατ. επένδυσε η ABB E-mobility σε νέες εγκαταστάσεις στην Ιταλία

Η ABB E-mobility άνοιξε το εργοστάσιο E-mobility Centre of Excellence στο Valdarno της Τοσκάνης, όπου η πλήρης σειρά λύσεων φόρτισης DC της εταιρείας θα παραχθεί στον συγκεκριμένο χώρο, καλύπτοντας τις ανάγκες ηλεκτροκίνησης σε ολόκληρο τον κλάδο των μεταφορών.

Με την επένδυση των 30 εκατομμυρίων δολαρίων που έχει κάνει η ABB E-mobility στις νέες εγκαταστάσεις του Valdarno, έχει διπλασιάσει την παραγωγική της ικανότητα τα τελευταία δύο χρόνια. Το νέο εργοστάσιο συνολικής έκτασης 16.000 m2 επιτρέπει τη δημιουργία περισσότερων από 10.000 επιπλέον φορτιστών DC ετησίως.

Το υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής αποτελεί ένα νέο σημείο αναφοράς για τον κλάδο, κατασκευάζοντας ένα γρήγορο φορτιστή κάθε 20 λεπτά, χάρη στις επτά γραμμές παραγωγής. Οι 15 διαφορετικές εγκαταστάσεις δοκιμών επιτρέπουν την προσομοίωση περισσότερων από 400 φορτιστές ανά ημέρα, ενώ οι ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματισμού συνδέουν άμεσα το κατάστημα με την καινοτόμο, αυτοματοποιημένη αποθήκη, εξασφαλίζοντας βελτιστοποιημένο έλεγχο αποθεμάτων, πλήρη δυνατότητα ανίχνευσης προϊόντων και αποτελεσματικές λειτουργίες, που υποστηρίζονται από AGV (αυτοματοποιημένα ρομποτικά συστήματα) και οχήματα διακίνησης.

Τεύχος 98

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ