Skip to main content
24 June 2022 06:46

ΠΑΕ Παναθηναϊκός-Stoiximan: Χορηγική συνεργασία για τα επόμενα τρία χρόνια

Για τα επόμενα τρία χρόνια η Stoiximan θα ο είναι κεντρικός χορηγός της φανέλας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στόχος της ομάδας είναι να επιστρέψει ξανά στην κορυφή της Ελλάδας και να διακριθεί στην Ευρώπη, στις διοργανώσεις της οποίας επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια απουσίας. Μαζί με την ΠΑΕ θα αναπτυχθούν από κοινού δράσεις, τόσο για την εμπειρία των φιλάθλων, εντός και εκτός γηπέδου, καθώς και ενέργειες κοινωνικής προσφοράς.

Η Stoiximan συμπληρώνει 10 χρόνια φέτος από τη δημιουργία της και για τη συμβολική αυτή χρονιά επέλεξε να ξεκινήσει το κοινό της ταξίδι με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μία από τις σημαντικότερες ομάδες στον ελληνικό αθλητισμό και ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα brand στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρο. «Με τον Παναθηναϊκό, θέλουμε να δουλέψουμε μαζί, τόσο για τη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας φιλάθλου, όσο και στο πεδίο των κοινωνικών δράσεων και πρωτοβουλιών, τις οποίες θα υλοποιήσουμε από κοινού, αποδεικνύοντας, για ακόμη μια φορά ότι ο αθλητισμός και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο, οφείλει να αποτελεί ενεργό μέρος της κοινωνίας”, δήλωσε κατά την ανακοίνωση της χορηγικής συνεργασίας ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Αντιπρόεδρος της Stoiximan.

Η Stoiximan στηρίζει σταθερά τον ελληνικό αθλητισμό, από την έναρξη λειτουργίας της, αποτελώντας τον χορηγό κορυφαίων επαγγελματικών ομάδων, εθνικών πρωταθλημάτων και εθνικών ομάδων. Πρόσφατα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον ΣΕΓΑΣ, υποστηρίζοντας τις διοργανώσεις του κλασικού και του μαζικού αθλητισμού, καθώς και την εθνική ομάδα στίβου. Μέσα από το πρόγραμμα “Ήρωες”, συνεργάζεται από το 2014 χορηγικά με Έλληνες αθλητές και Ολυμπιονίκες, υποστηρίζοντας 20 και πλέον αθλητές, στην προσπάθειά τους για διάκριση στα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, όπως και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, στο Παρίσι.

Τεύχος 95

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ