Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

22 June 2022 06:44

Bain & Company: Επεκτείνεται στην ελληνική αγορά η εταιρεία συμβούλων

Του Στάθη Ασπιώτη

Γραφεία στην Ελλάδα ανοίγει η εταιρεία συμβούλων Bain & Company. Διευθύνων Σύμβουλος, καθώς και μέλος της ευρωπαϊκής ηγετικής ομάδας, αναλαμβάνει ο κος Δημήτρης Ψαρρής, Senior Partner της εταιρείας με εξειδίκευση στον τομέα των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών. Ώθηση στην απόφαση επέκτασης της εταιρείας στην ελληνική αγορά αποτέλεσε η συνεχώς διευρυνόμενη συνεργασία της με ελληνικές επιχειρήσεις.

Η Bain εξυπηρετεί πάνω από το 60% των 500 μεγαλύτερων εταιρειών παγκοσμίως (Global 500), δραστηριοποιούμενη σε 40 χώρες. Διαθέτει 65 γραφεία παγκοσμίως και απασχολεί περισσότερους από 14.000 εργαζόμενους.

Ο κος Roberto Prioreschi, Διευθύνων Σύμβουλος Ιταλίας, Τουρκίας και Ελλάδας της Bain & Company, ο οποίος επιβλέπει την ίδρυση του νέου γραφείου στην Αθήνα, δήλωσε σχετικά: «Το νέο μας γραφείο στην Αθήνα είναι μόνο μία από τις πολλές επενδύσεις μας στην περιοχή, οι οποίες αντικατοπτρίζουν την εμπιστοσύνη μας στη συνεχή ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, καθώς και τη δέσμευσή μας να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τον αυξανόμενο αριθμό πελατών που έχουμε στην Ελλάδα».

Ο CEO του ελληνικού γραφείου, κος Δημήτρης Ψαρρής είπε: «Αισθάνομαι τιμή που γίνομαι μέλος της Bain για να ηγηθώ της επίσημης εισόδου της στη χώρα – είμαι εντυπωσιασμένος από την προσήλωση της εταιρείας στη δημιουργία αξίας για τους πελάτες της, το επιχειρηματικό της πνεύμα και το πηγαίο ενδιαφέρον της για τους ανθρώπους της, την κοινότητα και το περιβάλλον. Είμαι βέβαιος ότι ο συνδυασμός του παγκόσμιου δικτύου της Bain με τα κορυφαία ελληνικά ταλέντα που θα στελεχώσουν το γραφείο της Αθήνας, θα οδηγήσει στην επίτευξη εκπληκτικών αποτελεσμάτων για τους πελάτες μας και θα επαναπροσδιορίσει τη θετική επίδραση που μπορεί να έχει ο κλάδος στην ελληνική οικονομία και κοινωνία».

Η Bain & Company βρίσκεται στην πρώτη τετράδα της λίστας «Best Places to Work» της Glassdoor τα τελευταία 14 χρόνια. Τα νέα της γραφεία στην Αθήνα είναι το 27ο της εταιρείας στην περιοχή ΕΜΕΑ.

Τεύχος 93

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ