Skip to main content
17 June 2022 06:55

Dyson V15 Detect Absolute: Ιδανική για όσους έχουν κατοικίδια

Η Dyson V15 Detect Absolute είναι σχεδιασμένη ώστε να ανιχνεύει τα κρυμμένα σωματίδια σκόνης μεγέθους έως και 10microns, ενώ ο προηγμένης τεχνολογίας acoustic piezo αισθητήρας, αποδεικνύει επιστημονικά και σε πραγματικό χρόνο, το περιεχόμενο που απορροφά η συσκευή.

• Η τεχνολογία laser αποκαλύπτει τα σωματίδια σκόνης και τις τρίχες που είναι αόρατα στο μάτι, με τη βοήθεια του πράσινου laser που είναι τοποθετημένο στη μαλακή Fluffy κεφαλή της, με απόλυτη ακρίβεια και στη σωστή γωνία, ώστε να είναι σίγουρο πως κανένα σωματίδιο σκόνης δε θα παραμείνει στις επιφάνειες.

• Η λειτουργία Acoustic Dust Sensing επιβεβαιώνει στον χρήστη πως έχει πετύχει βαθύ καθαρισμό. Η ενσωματωμένη LCD οθόνη εμφανίζει το μέγεθος και το πλήθος των σωματιδίων σκόνης, δείχνοντας σε πραγματικό χρόνο τα επιστημονικά αποτελέσματα του καθαρισμού, μετρώντας τα σωματίδια σκόνης με τον piezo αισθητήρα που αυτόματα αυξάνει την απορροφητική ισχύ της σκούπας ανάλογα με τους διάφορους τύπους δαπέδων και την ποσότητα σκόνης.

•Η νέα περιστρεφόμενη anti-tangle hair screw κεφαλή απορροφά γρήγορα τις τρίχες από κάθε επιφάνεια. Ειδικότερα, η κεφαλή έχει σχήμα κώνου που περιστρέφεται συνεχώς απορροφώντας τις τρίχες κατευθύνοντάς τες απευθείας στον κάδο, αντί να μπλέκονται σε διάφορα σημεία και εξαρτήματα της σκούπας. Η λειτουργία μηχανοκίνητου καθαρισμού επιτρέπει στη σκούπα να καθαρίζει ακόμα και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία.

Τεύχος 90

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ