Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

17 June 2022 06:52

Η Bookiply πλέον à la ελληνικά

Η θυγατρική εταιρεία της Holidu, Bookiply, μία in-house εταιρεία για λύσεις λογισμικού και υπηρεσιών για την εμπορία εξοχικών ακινήτων, ανοίγει νέο γραφείο στην Αθήνα υπό τη διεύθυνση του κου Μάρκου Καρακώστα. Επιπλέον, το site για κρατήσεις εξοχικών κατοικιών Holidu, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερες από 15 εκατομμύρια εξοχικές κατοικίες και διαμερίσματα σε όλο τον κόσμο, είναι πλέον διαθέσιμο και στα ελληνικά με ξεχωριστή επιλογή για τη χώρα. Με την έναρξη της λειτουργίας στην Ελλάδα, η εταιρεία δημοσιεύει πολλά υποσχόμενα στοιχεία για την αγορά εξοχικών κατοικιών στην Ελλάδα.

Η Bookiply είναι ένα πρακτορείο παροχής υπηρεσιών για ιδιοκτήτες εξοχικών κατοικιών που, εκτός από το εύχρηστο λογισμικό, βασίζεται σε προσωπικές επαφές στον ιστότοπο για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες εξοχικών κατοικιών να διαχειριστούν την περιουσία τους και να δημιουργήσουν περισσότερες κρατήσεις με λίγη προσπάθεια. Από το νέο της γραφείο στην Αθήνα, η Bookiply απευθύνεται κυρίως σε ενοικιαστές εξοχικών κατοικιών στα Ιόνια Νησιά.

Εσωτερικά δεδομένα της Holidu δείχνουν ότι:

● Οι εξοχικές κατοικίες στην Ελλάδα το καλοκαίρι παρουσιάζουν ήδη 68% κρατήσεις.

● Στις 138 ημέρες μεταξύ της κράτησης και της άφιξης, η περίοδος πλησιάζει ξανά τα προ πανδημίας επίπεδα.

● Ο όγκος κρατήσεων για διαμονή είναι 50% υψηλότερος από το 2019 και ανέρχεται κατά μέσο όρο στα 2.205 ευρώ ανά κράτηση.

● Ένα εξοχικό στην Ελλάδα κοστίζει κατά μέσο όρο 167€ ανά διανυκτέρευση το καλοκαίρι. Τα πιο ακριβά είναι τα νησιά Μύκονος (602€) και Σαντορίνη (428€). Γίνεται σημαντικά φθηνότερο για τον ταξιδιώτη στα Ιόνια νησιά (201€) και στην Κρήτη (160€).

● Κατά μέσο όρο, φτάνουν 4 επισκέπτες και μένουν 9 ημέρες.

● Οι επισκέπτες προέρχονται κυρίως από τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ολλανδία.

● Το 60% των εξοχικών κατοικιών είναι φιλικό προς τα παιδιά, το 90% διαθέτει κλιματισμό, το 83% προσφέρει Internet, το 39% είναι μπροστά στην παραλία.

● Οι παραλίες της Ελλάδας είναι οι πιο δημοφιλείς παραλίες στην Ευρώπη, με βάση τις αναζητήσεις στο Google και τις αναρτήσεις στο Instagram.

Τεύχος 90

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ