Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

17 June 2022 06:48

Το νέο portal της Schneider Electric για System Integrators

Η Schneider Electric παρουσιάζει το νέο mySchneider portal, ειδικά σχεδιασμένο για System Integrators και Κατασκευαστές Μηχανών (OEMs). Στόχος του είναι να οδηγήσει τον χρήστη να βιώσει μια ενιαία ψηφιακή εμπειρία, ενώ παράλληλα τον διευκολύνει, παρέχοντάς του τη δυνατότητα εύρεσης όλων των απαραίτητων πληροφοριών, οργανωμένων σε ένα μέρος.

Το portal αυτό προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο ψηφιακών εργαλείων και προσαρμοσμένων υπηρεσιών που βοηθούν στην υποστήριξη και την ανάπτυξη μιας επιχείρησης.

Η εμπειρία που παρέχει είναι πλήρως προσωποποιημένη με εξειδικευμένο περιεχόμενο για τους συνεργάτες της. Ο εκάστοτε συνεργάτης μπορεί να δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο mySchneider, αν δεν έχει ήδη σε ένα από τα εργαλεία της Schneider Electric, και να αποκτήσει άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες που του προσφέρονται. Πιο συγκεκριμένα, θα έχει άμεση πρόσβαση σε εκπαιδευτικά βίντεο, παρουσιάσεις προϊόντων, αποκλειστικά webinars, προσκλήσεις σε εκδηλώσεις καθώς επίσης και χρήση του προγράμματος ανταμοιβής mySchneider Rewards.

Τεύχος 90

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ