Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

16 June 2022 06:49

FirePro επιλέγει η VICTUS Networks

Τα συστήματα πυροπροστασίας σε σταθμούς κινητής τηλεφωνίας που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα είναι ζωτικής σημασίας για τις τηλεπικοινωνίες, προκειμένου να μην υπάρξουν διακοπές στις επικοινωνίες. Οι εγκαταστάσεις αυτές συχνά βρίσκονται σε απομακρυσμένες τοποθεσίες και διαθέτουν ακριβό εξοπλισμό που διατηρεί σημαντικές επικοινωνίες.

Η VICTUS Networks επέλεξε τα συστήματα FirePro αφού συνδυάζουν όλες τις λειτουργικές και τεχνικές παραμέτρους που απαιτούνται για τέτοιου είδους έργα. Η Hellas Construction εγκατέστησε τα συστήματα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του έργου. Τα συστήματα είναι έτοιμα να ενεργοποιηθούν και να κατασβήσουν τυχόν φωτιές στα δωμάτια Η/Ζ γεννητριών ντίζελ και αποτελούν πλέον βασικό κομμάτι των πολλαπλών συστημάτων προστασίας που έχει υιοθετήσει η Wind Hellas για να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της.

To συμπαγές μέγεθος και τα 15 χρόνια πιστοποιημένης διάρκειας ζωής είναι μερικά ακόμα χαρακτηριστικά που καθιστούν τα συστήματα FirePro ιδανικά για τέτοιες εφαρμογές. Επιπλέον, για τους ειδικούς της VICTUS Networks, τα συστήματα FirePro θεωρούνται κατάλληλα, αφού είναι αποτελεσματικά ακόμη και όταν υπάρχουν ανοίγματα, από όπου μπορεί να διαφύγει το όποιο κατασβεστικό αέριο και αποτρέπουν την ανάφλεξη της φωτιάς. Τέλος, οι γεννήτριες αεροζόλ FirePro είναι ασφαλείς στον χειρισμό και φιλικές προς το περιβάλλον ακόμη και μετά την ενεργοποίησή τους.

Τεύχος 89

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ