Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

16 June 2022 06:45

Η Eurobank εφαρμόζει υβριδικό μοντέλο εργασίας από 24 Ιουνίου

Η Eurobank είναι η πρώτη τράπεζα στη χώρα που αποφασίζει την καθιέρωση υβριδικού μοντέλου εργασίας, το οποίο θα εφαρμοστεί από τις 24 Ιουνίου 2022 και προβλέπει τη δυνατότητα τηλεργασίας σύμφωνα με τη φύση και το αντικείμενο της εργασίας του κάθε εργαζόμενου, ενώ παράλληλα καλύπτεται από την Τράπεζα το κόστος (εξοπλισμού, χρήσης του οικιακού χώρου, τηλεπικοινωνιών, συντήρησης του εξοπλισμού, αποκατάστασης βλάβης του εξοπλισμού της Τράπεζας) που προκαλείται στον εργαζόμενο από την τηλεργασία.

Η υιοθέτηση του Υβριδικού Μοντέλου εργασίας έχει οικειοθελή χαρακτήρα. Όσοι το επιλέξουν μπορούν να εργαστούν από την κατοικία τους για δύο ή κατ’ εξαίρεση τρεις εργάσιμες ημέρες την εβδομάδα.

Στα πλαίσια του Υβριδικού Μοντέλου εργασίας προβλέπεται η δυνατότητα ψηφιακής αποσύνδεσης των εργαζομένων από το σύστημα, έτσι ώστε να διαφυλάσσεται ο προσωπικός χρόνος εκτός ωραρίου εργασίας καθώς και κατά τη διάρκεια των αδειών τους.

Η Eurobank με σταθερή και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την εμπιστοσύνη και τη διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα, κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα και υιοθετεί σύγχρονες πρακτικές αποτελεσματικής εργασίας, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη διαρκή της ανάπτυξη προς όφελος των μετόχων, των πελατών και των εργαζομένων της.

Τεύχος 89

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ