Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

15 June 2022 06:51

Atoms to Algos: Οι τεχνολογικές τάσεις που διαμορφώνουν το μέλλον

Οι αλλαγές που φέρνουν οι εξελίξεις στον χώρο του πυριτίου και των επεξεργαστών, οι δυνατότητες του cloud που διαμορφώνουν μία νέα καθημερινότητα για όλους, καθώς και τεχνολογίες, όπως το Edge και το Internet of Things (IoT) θα είναι τα βασικά θέματα συζήτησης στην εκδήλωση Atoms to Algos που διοργανώνει η Applied Materials, σε συνεργασία με τη Microsoft.

Η εκδήλωση, την οργάνωση της οποίας έχει αναλάβει η Think Silicon, μια εταιρεία του Ομίλου Applied Materials, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 17 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Στόχος της εκδήλωσης «Atoms to Algos» είναι να αναδείξει τις νέες τεχνολογικές τάσεις που διαμορφώνουν το μέλλον. Στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης το τι μπορεί να επιτευχθεί εξαρτάται από την ικανότητα βελτιστοποίησης των συστημάτων, από το επίπεδο του ατόμου (from atoms) μέχρι τους αλγορίθμους που εκτελούνται στην τελική συσκευή και την εμπειρία που απολαμβάνει ο χρήστης (to algos).

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υπουργός Επικρατείας, κος Γεώργιος Γεραπετρίτης.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει παρουσιάσεις από ορισμένους εκ των κορυφαίων στελεχών δύο παγκόσμιων τεχνολογικών κολοσσών, της Applied Materials και της Microsoft.

Στους ομιλητές περιλαμβάνονται οι:

• Κώστας Μάλλιος, Corporate Vice President & General Manager, Applied Materials.

• Ulrich Homann, Corporate Vice President, Microsoft.

• Moe Tanabian, Vice President & General Manager, Microsoft Azure Edge AI Device.

Οι ομιλητές θα εστιάσουν σε θέματα όπως είναι η νέα εποχή για το πυρίτιο, το cloud, το edge computing, το IoT και η τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) και θα συζητήσουν για τις τάσεις που αλλάζουν τα δεδομένα στην παγκόσμια αγορά των ψηφιακών τεχνολογιών.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση μπορεί να γίνει είτε με φυσική, είτε με ψηφιακή παρουσία. Οι συμμετέχοντες με φυσική παρουσία θα έχουν τη δυνατότητα να μετέχουν σε συζητήσεις, σχετικά με όλες αυτές τις τεχνολογικές τάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και για να δηλώσετε συμμετοχή, πατήστε εδώ.

Τεύχος 88

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ