Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

30 May 2022 06:48

Συνεργασία IBM με Amazon Web Services για λογισμικό SaaS

Βασισμένη στο λογισμικό της IBM που είναι διαθέσιμο as-a-Service στο IBM Cloud, αυτή η στρατηγική συμφωνία μεταξύ της IBM και της AWS θα παρέχει στους πελάτες γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο Λογισμικό της IBM που επεκτείνει τις δεξιότητες στον τομέα της αυτοματοποίησης, των δεδομένων και της Τεχνητής Νοημοσύνης, καθώς και τις δυνατότητες ασφάλειας και βιωσιμότητας, που βασίζεται στην Red Hat OpenShift Service σε AWS (ROSA) και είναι cloud-native σε AWS. Οι δύο εταιρείες δεσμεύονται επίσης για ένα ευρύ φάσμα κοινών επενδύσεων, ώστε να διευκολύνουν τους πελάτες να καταναλώνουν το λογισμικό της IBM σε AWS, συμπεριλαμβανομένων ολοκληρωμένων δραστηριοτήτων προώθησης στην αγορά σε ότι αφορά σε πωλήσεις και marketing, κίνητρα για το κανάλι συνεργατών, ενεργοποίηση και εκπαίδευση developers, καθώς και ανάπτυξη λύσεων για βασικούς κλάδους της αγοράς, όπως ο κλάδος του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, ο κλάδος των μεταφορών και ταξιδιών, κ.ά.

Οι οργανισμοί θα μπορούν να εκτελούν μια ευρεία γκάμα από τον κατάλογο λογισμικού της IBM ως υπηρεσίες cloud-native σε AWS, ώστε να μπορούν να ξεκινήσουν και να λειτουργήσουν γρήγορα για να προσφέρουν επιχειρηματική αξία. Αυτό περιλαμβάνει τα IBM API Connect, IBM Db2, IBM Observability by Instana APM, IBM Maximo Application Suite, IBM Security ReaQta, IBM Security Trusteer, IBM Security Verify και IBM Watson Orchestrate, καθώς και άλλα που θα ακολουθήσουν αργότερα αυτή τη χρονιά.

Οι πελάτες θα μπορούν να προμηθεύονται τα προϊόντα IBM SaaS στο AWS Marketplace και στη συνέχεια να τα εγκαθιστούν και να τα ενσωματώνουν με υπηρεσίες AWS. Τα προϊόντα IBM SaaS σε AWS έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν υψηλή διαθεσιμότητα και ελαστική κλιμάκωση on demand, ώστε να ανταποκρίνονται σε απρόβλεπτες ανάγκες throughput και να προσφέρουν μια native εμπειρία AWS με βαθιά ενσωμάτωση των υπηρεσιών AWS out of the box και υποστήριξη για πρότυπα API, CloudFormation και Terraform, ώστε να είναι δυνατή η αυτοματοποίηση όλου του φάσματος των ροών εργασίας.

Η διαθεσιμότητα αυτών των προϊόντων SaaS συμπληρώνει το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο της IBM με 30+ προϊόντα λογισμικού που μπορούν επί του παρόντος να αναπτυχθούν στο AWS Marketplace και τη δυνατότητα να χρησιμοποιείται η προσωπική άδεια χρήσης (Bring Your Own License) για χρήστες που έχουν ήδη το δικό τους license, ώστε να μπορούν να αναπτύξουν το λογισμικό ταχύτερα. Σε συνδυασμό, αυτό παρέχει στους οργανισμούς ένα ολοκληρωμένο σύνολο επιλογών για τη δημιουργία και εκτέλεση λογισμικού με τρόπο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις μοναδικές ανάγκες της επιχείρησής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Τεύχος 77

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ