Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

27 May 2022 06:53

Πάνω από 10.000 καταστήματα συνεργάζονται με το BOX

Το BOX, η υπηρεσία food delivery της COSMOTE, μέσα σε 3 χρόνια λειτουργίας, έφτασε τα 10.000 συνεργαζόμενα καταστήματα, σε 64 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Διευρύνοντας ταχύτατα το δίκτυο των συνεργατών του σε νέες περιοχές, με μεγάλες αλυσίδες εστίασης, δημοφιλή brands και τοπικές επιχειρήσεις, το ΒΟΧ τον τελευταίο χρόνο κατάφερε να υπερδιπλασιάσει τις ημερήσιες παραγγελίες μέσω site/app.

Η πλατφόρμα του ΒΟΧ εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες κατηγορίες προϊόντων και με νέα καταστήματα, όπως μανάβικα, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, κάβες, ζαχαροπλαστεία, καταστήματα με delicatessen και βιολογικά προϊόντα, παντοπωλεία, ψιλικά, ανθοπωλεία, αλλά και pet shop.

Το ΒΟΧ φέρνει καθημερινά στην πόρτα των καταναλωτών και τα ψώνια τους από τα σούπερ μάρκετ «Μασούτης» και «Κρητικός». Μάλιστα, οι παραγγελίες προϊόντων σούπερ μάρκετ είναι μια κατηγορία του BOX που ενισχύεται δυναμικά, με σταθερά ανοδικές πωλήσεις.

Ιδιαίτερα δημοφιλές αποδεικνύεται το πρόγραμμα επιβράβευσης του ΒΟΧ, που παραμένει σταθερά σε υψηλά επίπεδα στις προτιμήσεις των χρηστών (σε ποσοστό 85%) και αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους για να συστήσει κάποιος την πλατφόρμα σε άλλους χρήστες. Σε κάθε παραγγελία ή και χρήση του app, οι πελάτες του ΒΟΧ κερδίζουν πόντους, τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν άμεσα σε GB ή εκπτώσεις.

Η αξιοπιστία της πλατφόρμας, η προγραμματισμένη παράδοση της παραγγελίας σε ώρα και τοποθεσία που εξυπηρετεί τον πελάτη, η ασφάλεια στις συναλλαγές (τόσο με κάρτα, όσο και με μετρητά), είναι μερικά ακόμα από τα πλεονεκτήματα του ΒΟΧ.

Τεύχος 76

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ