Skip to main content
18 May 2022 08:57

Υψηλής ποιότητας ήχος και αυτοματισμοί στο Moxy Athens Hotel από την ABAS

Η ABAS Integrated Systems προέβη σε προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση συστήματος διανομής μουσικής και έξυπνων αυτοματισμών Smart Hotel στην boutique μονάδα Moxy Athens Hotel, στο ανακαινισμένο πλέον Σαρόγλειο Μέγαρο επί της οδού Σταδίου, της αλυσίδας Moxy Hotels του ομίλου της Marriott στην Αθήνα, παρέχοντας άριστη και ενιαία κάλυψη ήχου. Το έργο διεκπεραιώθηκε σε συνεργασία με την VITAEL για την DIMAND.

Αναλυτικά τα συστήματα που εγκαταστάθηκαν:

Ψηφιακό Πολυζωνικό Σύστημα Διανομής Ήχου με χρήση design ηχείων υψηλής ποιότητας κατάλληλων και για μόνιμη εξωτερική τοποθέτηση, τα οποία οδηγούνται από ενισχυτές με συνολική ισχύ πάνω από 6.000 W.

Σύστημα Αυτοματισμού Ξενοδοχείων Crestron με χειρισμό και παραμετροποίηση του συστήματος διανομής μουσικής μέσα από custom app για smartphones/iPhone/iPad.

Το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων είναι και το πρώτο πράσινο ξενοδοχείο στην Ελλάδα, σχεδιασμένο και εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για μειωμένο ενεργειακό αποτύπωμα. Είναι δυναμικότητας 200 δωματίων και διαθέτει γυμναστήριο, μπαρ, κοινόχρηστο lounge και κήπο.

Τεύχος 67

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ