Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

18 May 2022 08:58

SAP ERP στη Ravago Ελλάδος από την TEKA Systems

Η TEKA Systems ολοκλήρωσε την παραμετροποίηση SAP για την πολυεθνική Ravago Building Solutions Ελλάδος. Το έργο περιλάμβανε την εφαρμογή και την κάλυψη μέσω του SAP ERP του συνόλου δραστηριοτήτων της Ravago, καθώς και την κάλυψη του συνόλου των απαιτήσεων που αφορούν στη δραστηριότητά της στην Ελλάδα.

Η TEKA Systems ανέλαβε το έργο της συμμόρφωσης με την Ελληνική φορολογική νομοθεσία και τους κανόνες που διέπουν τη Ravago στην Ελλάδα. Το έργο υλοποιήθηκε με επιτυχία και εντός του ορισμένου χρονικού πλαισίου και τα υποσυστήματα που χρησιμοποιήθηκαν αφορούν στην Οικονομική Διαχείριση, την Ελεγκτική, τις Πωλήσεις, τη Διανομή, τη Διαχείριση Αποθηκών και Υλικών, την Παραγωγή και τον Ποιοτικό Έλεγχο.

Με την εφαρμογή του SAP ERP, η Ravago εναρμονίστηκε με τις αρχές και τις διαδικασίες που εφαρμόζει η μητρική εταιρεία διεθνώς, ενώ παράλληλα τυποποίησε τις διαδικασίες λειτουργίας της. Σε πραγματικό χρόνο πλέον έχει την απαραίτητη δομημένη πληροφόρηση που αφορά στις καθημερινές κινήσεις για όλα τα σημεία διανομής και παραγωγής που δραστηριοποιείται.

Πέραν της υλοποίησης και εφαρμογής του συστήματος SAP ERP στην Ravago, η TEKA Systems προσφέρει στην εταιρεία υπηρεσίες συντήρησης και υποστήριξης στη λειτουργία του συστήματος.

Τεύχος 67

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ