Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

9 May 2022 06:53

IT-SA: Διεθνής Έκθεση για Λύσεις Ασφάλειας ΙΤ

Η it-sa είναι η μεγαλύτερη έκθεση για ΙΤ Ασφάλεια στην Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες παγκοσμίως και ανοίγει τις πόρτες 25 – 27 Οκτωβρίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο της Νυρεμβέργης. Είτε πρόκειται για cloud computing, mobile & cyber security, ασφάλεια δικτύου ή δεδομένων, η έκθεση αποτελεί μία μοναδική πλατφόρμα για τους ειδικούς του ΙΤ security, τους προγραμματιστές και τους παρόχους προϊόντων και υπηρεσιών για ΙΤ Ασφάλεια.

Από την προηγούμενη ημέρα της έκθεσης διενεργείται το παράλληλο πρόγραμμα συνεδρίων και φόρουμ που προσφέρει πολύτιμες γνώσεις, ενημέρωση και δικτύωση για τον κλάδο:

Congress@it-sa: Μεγάλη ανταλλαγή γνώσεων και συζητήσεις σε βάθος με συνδέσμους, οργανισμούς ΙΤ και επαγγελματίες που παρέχουν λύσεις για ΙT security.

Τέσσερα ανοικτά forums: Οι εκθέτες θα μιλήσουν για  τεχνικά θέματα, για θέματα προγραμματισμού, και την ασφαλή εφαρμογή της τεχνολογίας πληροφοριών

Startups@it-sa: Σε έναν κοινό χώρο παρουσίασης, η it-sa προσφέρει σε νέες εταιρείες ασφάλειας IT τη δική τους πλατφόρμα για να παρουσιάσουν τον εαυτό τους στον εμπορικό επισκέπτη                             

it-sa insights: Internet, Darknet, & Your Company: Πέρα από τον επιφανειακό ιστό, το 96% του περιεχομένου στο διαδίκτυο βρίσκεται στο deep wed και στο darknet. Η κατανόηση αυτής της “κρυφής” πλευράς του Διαδικτύου είναι κρίσιμη για την επιτυχία οποιουδήποτε πλήρους προγράμματος ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Στην έκθεση θα εμφανιστούν οι κατηγορίες προϊόντα για την: προστασία κινητών τηλεφώνων από υποκλοπή, ασφάλεια εφαρμογών, Shredders, Backup, Ανάλυση κινδύνου, Συμβουλευτική, Ασφάλεια υπολογιστών, Ασφάλεια Δεδομένων, E-Goverment, Ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Ηλεκτρονικές υπογραφές, Firewalls, Διαδίκτυο, ISO-IEC, IT Service Management, Προστασία Αντιγραφής, Anti-spam, Λύσεις αποθήκευσης, Social Media, Usb Memories, Εκπαίδευση-Σεμινάρια.

Μέχρι την επόμενη διεξαγωγή της it-sa μείνετε ενημερωμένοι και σε επαφή με τον κλάδο μέσα από την πλατφόρμα @itsa365: Η πλατφόρμα @itsa365, μέσα από την οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περίπου 170 προμηθευτές και περισσότερους από 3.600 συμμετέχοντες, καθώς και σε 145 διαλέξεις, workshops, panel discussions και άλλες “δράσεις” που εκπέμπονται live.

Τεύχος 62

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ